TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ПОНУДИ НА МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ЗА КАМИОНИ ОД ТИП ПОЛУПРИКОЛКА ОД И ДО ФРАНЦИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   77


Пронајдени резулати:   77
Клучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка от Франција, меѓународен товар за Полуприколка от Грција, меѓународен товар за Полуприколка до Грција, меѓународен товар за Полуприколка до Србија, меѓународен товар за Полуприколка до Франција, меѓународен товар за Полуприколка од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Полуприколка од Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка од Западна Европа, меѓународен товар за Полуприколка до Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Полуприколка од Европа, меѓународен товар за Полуприколка до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ФРАНЦИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Франција (14348) меѓународни товари за камион од тип   од и до Франција (8357) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Франција (3737) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Франција (3209) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Франција (1979) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Франција (652) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Франција (81) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Франција (77) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Франција (71) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Франција (67) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Франција (63) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Франција (28) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Франција (27) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Франција (17) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Франција (16) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Франција (13) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Франција (13) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Франција (5) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Франција (2) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Франција (1)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET