TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

 ПРОДОЛЖЕТЕ КОН БЕСПЛАТНАТА РЕГИСТРАЦИЈА

Ве молиме да ги пополните исправно и точно податоците, бидејќи истите детално се проверуваат од нашите администратори, кои ќе ве контактираат на контакт телефонот и на вашата е-маил адреса !!!

За да добиете целосен авторизиран достап до системот на Каргоагент, ве молиме испратете ги документите на Вашата фирма!


ИЗБЕРЕТЕ КАТЕГОРИЈА НА ВАШАТА ФИРМАТА

Воведе ги податоците на фирмата


Воведе ја вашата информација за контакт

ЈАЗИЦИ ЗА КОНТАКТ


Општи услови на транспортната берза

За да ја продолжите вашата регистрација , треба да ги прифатите општите услови на транспортната берза.
   
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET