TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ХРВАТСКА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   70667


Пронајдени резулати:   70667
Клучни зборови: меѓународен товар од Хрватска, меѓународен товар од Турција, меѓународен товар од Србија, меѓународен товар до Македонија, меѓународен товар до Хрватска, меѓународен товар до Бугарија, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Албанија, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар од држави от поранешна Југославија, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар до Източна Европа, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ХРВАТСКА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Хрватска (60775) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Хрватска (4891) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Хрватска (1827) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Хрватска (725) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Хрватска (696) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Хрватска (364) меѓународни товари за камион од тип   од и до Хрватска (271) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Хрватска (239) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Хрватска (174) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Хрватска (164) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Хрватска (141) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Хрватска (115) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Хрватска (78) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Хрватска (65) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Хрватска (45) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Хрватска (27) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Хрватска (20) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Хрватска (17) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Хрватска (14) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Хрватска (7)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET