ДРУГИ, ID 108199 DHL FREIGHT MACEDONIA DOO

Број прегледи: 86

DHL FREIGHT MACEDONIA DOO, ID 108199Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија
Адреса: Prvomajska
Категорија на фирмата: Други
Датум на регистрација во системот: 27 Mar 2012
Телефон : 389-22-44****
Телефон 2: 389-22-44****
Факс: 389-22-44****
WEB сајт: http://www.dhl.com.mk
dhl freight macedonia doo dhl freight macedonia doo dhl freight macedonia doo

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО DHL FREIGHT MACEDONIA DOO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО DHL FREIGHT MACEDONIA DOO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД DHL FREIGHT MACEDONIA DOO


Копнен транспорт

DHL FREIGHT MACEDONIA DOO - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

DHL FREIGHT MACEDONIA DOO - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Dimitri ******** , Euroline

Директен телефон: +389-22-44****
GSM: +389-75-38****
Факс: 389-22-44****
Јазици за контакт: Български, English, Македонски, Hrvatski, Polski
mr. Dimitri ********, Euroline

mr. Aleksandar ******** , Intermodal Dispatcher

Директен телефон: +389-2-244****
GSM: +389-76-40****
Факс: 389-2-244****
Јазици за контакт: English, Български, Hrvatski, Македонски
mr. Aleksandar ********, Intermodal Dispatcher


DHL FREIGHT MACEDONIA DOO - Клучни зборови: DHL FREIGHT MACEDONIA DOO, Други фирми, Други фирми в 1000 Скопје, Други фирми в, Други фирми в Македонија, транспортни фирми во 1000 Skopje, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Македонија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ДРУГИ ФИРМИ - 1000 Скопје, , МакедонијаКатегорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Други
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Други
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Други
Град: Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET