ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО РУСИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   6037


Пронајдени резулати:   6037
Клучни зборови: меѓународен товар од Србија, меѓународен товар од Русија, меѓународен товар од Македонија, меѓународен товар до Русија, меѓународен товар до Бугарија, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Романија, меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар од држави от поранешна Југославија, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Източна Европа, меѓународен товар до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО РУСИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Русија (3740) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Русија (1903) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Русија (89) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Русија (83) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Русија (75) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Русија (40) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Русија (33) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Русија (28) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Русија (11) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Русија (9) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Русија (9) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Русија (7) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Русија (4) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Русија (3) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Русија (2) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Русија (1)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET