ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ИТАЛИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   17970


Пронајдени резулати:   17970
Клучни зборови: меѓународен товар од Италија, меѓународен товар од Турција, меѓународен товар од Македонија, меѓународен товар од Хрватска, меѓународен товар до Македонија, меѓународен товар до Италија, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ИТАЛИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Италија (15410) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Италија (1621) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Италија (369) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Италија (123) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Италија (105) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Италија (63) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Италија (46) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Италија (45) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Италија (36) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Италија (36) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Италија (33) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Италија (29) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Италија (20) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Италија (12) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Италија (9) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Италија (4) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Италија (3) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Италија (2) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Италија (2) меѓународни товари за камион од тип Short Trailer од и до Италија (2)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET