TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО АВСТРИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   18249


Пронајдени резулати:   18249
Клучни зборови: меѓународен товар од Австрија, меѓународен товар од Бугарија, меѓународен товар од Албанија, меѓународен товар од Македонија, меѓународен товар од Србија, меѓународен товар до Австрија, меѓународен товар до Македонија, меѓународен товар до Албанија, меѓународен товар до Бугарија, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар од Източна Европа, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар до Източна Европа, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО АВСТРИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Австрија (11217) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Австрија (3021) меѓународни товари за камион од тип   од и до Австрија (2371) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Австрија (543) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Австрија (502) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Австрија (110) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Австрија (91) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Австрија (77) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Австрија (75) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Австрија (67) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Австрија (46) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Австрија (39) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Австрија (36) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Австрија (15) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Австрија (12) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Австрија (9) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Австрија (7) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Австрија (4) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Австрија (3) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Австрија (2)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET