БАРАТЕ ТОВАРИ ?

Cargoagent.net БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ

  • Во системот на транспортната берза можете да најдете илјади товари за внатрешни и за меѓународни превози.
  • Aктуелни понуди за внатрешни и меѓународни товари: 3 140

Ве молиме регистрирајте се ТУКА!

БАРАТЕ СЛОБОДНИ КАМИОНИ ?

Cargoagent.net БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ

  • Во системот на транспортната берза можете да најдете илјади камиони за внатрешни и меѓународни превози.
  • Актуелни понуди на камиони за меѓународни и внатрешни превози: 601

Ве молиме регистрирајте се ТУКА!


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА КАМИОНИ И ТОВАРИ ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ 


dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET