TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

 ТРАНСПОРТНИ ВЕСТИ

ПЕТОК, 15 СЕПТЕМВРИ 2023 05:59:31

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради асфалтирање на регионалниот пат Р1102 Велес - Градско (стариот пат), сообраќајот ќе биде во прекин на 14.09, 15.09, 16.09 и 18.09. во периодот од 08:00 до 18:00 часот.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна нема подолги задржувања за влез и излез од државата.ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на...
АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ИЗВЕСТУВАЊЕ: Во однос на објектот „Рехабилитација на Регионален п...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради изведување на градежни работи на пат (асфалтирање),...

Резултати од пребарувањето: 3135

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Сообраќајот на автопатот Скопје-Тетово е нормализиран.ИЗВЕСТУВАЊЕ: Oд 11.9.2023 г. воспоставен е времен режим на сообраќај во тунелот на патниот правец Блаце – Скопје, поради изведување на градежни работи – санација на тунелот. Поставена е светлосна сигнализација со наизменично пропуштање на возилата.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се ...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ИЗВЕСТУВАЊЕ: Oд 11.9.2023 г. ќе се воспостави времениот режим на сообраќајот во тунелот на стационажа км 6+326 до км 6+366, на десна страна од тунелот, правец Блаце – Скопје, поради изведување на градежни работи – санација на тунелот. Ќе има светлосна сигнализација со наизменично пропуштање на возилата.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непрече...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ИЗВЕСТУВАЊЕ: Oд 11.9.2023 г. ќе се воспостави времениот режим на сообраќајот во тунелот на стационажа км 6+326 до км 6+366, на десна страна од тунелот, правец Блаце – Скопје, поради изведување на градежни работи – санација на тунелот. Ќе има светлосна сигнализација со наизменично пропуштање на возилата.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непрече...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ИЗВЕСТУВАЊЕ: Oд 11.9.2023 г. ќе се воспостави времениот режим на сообраќајот во тунелот на стационажа км 6+326 до км 6+366, на десна страна од тунелот, правец Блаце – Скопје, поради изведување на градежни работи – санација на тунелот. Ќе има светлосна сигнализација со наизменично пропуштање на возилата.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непрече...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема поголеми задржувања за влез и излез од државата.ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализац...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема поголеми задржувања за влез и излез од државата.ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна с...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно влажни коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На ГП Табановце се бележи зголемена фреквенција на возила за влез во државата, времето на чекање е околу 15 до 30 минути. На останатите гранични премини од македонска страна, нема поголеми задржувања...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ПРЕНАСОЧУВАЊЕ НА СООБРАЌАЈ: Сообраќајот на патот Скопје - Блаце е нормализиран.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно влажни коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема поголеми задржувања за влез и излез од државата.ВНИМАТЕЛ...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно влажни коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема поголеми задржувања за влез и излез од државата.ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини од македонска страна, нема поголеми задржувања за влез и излез од државата.ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализац...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Сообраќајот од Страхојадица кон Смесница е затворен за сообраќај поради пожарот кој е во близина на патот.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини од македонска страна, нема поголеми задржувања за влез...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Сообраќајот од Страхојадица кон Смесница е затворен за сообраќај поради пожарот кој е во близина на патот.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини Богодица и Табановце времето на чекање е околу половина ...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Се бележи зголемена фреквенција на возила на ГП Табановце за влез и за излез од државата, времето на чекање е околу 40 минути,на ГП Богородица времето на чекање за излез од државата е околу 1 час. На останати...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Се бележи зголемена фреквенција на возила на ГП Табановце за влез и на ГП Богородица за излез од државата, времето на чекање е околу 30 минути. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги зад...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Се бележи зголемена фреквенција на возила на ГП Табановце за влез и на ГП Богородица за излез од државата, времето на чекање е околу 30 минути. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолг...

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:ИЗВЕСТУВАЊЕ: Во однос на објектот „Рехабилитација на Регионален пат Р1102, делница Велес - Градско, Ве известуваме дека поради вградување на асфалтен слој (асфалтирање), од 16.08 до 19.08.2023год, ќе биде затворена за сообраќај во периодот од 08:00 – 18:00 часот.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензит...

Резултати од пребарувањето: 3135

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET