ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ГЕРМАНИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   53212


Пронајдени резулати:   53212
Клучни зборови: меѓународен товар од Германија, меѓународен товар од Грција, меѓународен товар до Македонија, меѓународен товар до Албанија, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Германија, меѓународен товар до Бугарија, меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Източна Европа, меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ГЕРМАНИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Германија (37695) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Германија (9151) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Германија (2826) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Германија (1221) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Германија (358) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Германија (341) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Германија (211) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Германија (197) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Германија (194) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Германија (183) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Германија (177) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Германија (152) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Германија (148) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Германија (103) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Германија (101) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Германија (47) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Германија (34) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Германија (32) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Германија (27) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Германија (12)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET