ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО МАКЕДОНИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   111439


Пронајдени резулати:   111439
Клучни зборови: меѓународен товар од Полска, меѓународен товар од Македонија, меѓународен товар од Франција, меѓународен товар од Италија, меѓународен товар од Грција, меѓународен товар до Македонија, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Босна и Херцеговина, меѓународен товар од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар до Източна Европа, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО МАКЕДОНИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Македонија (91772) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Македонија (12237) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Македонија (2916) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Македонија (1014) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Македонија (888) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Македонија (776) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Македонија (428) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Македонија (404) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Македонија (197) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Македонија (191) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Македонија (132) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Македонија (102) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Македонија (93) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Македонија (89) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Македонија (74) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Македонија (69) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Македонија (20) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Македонија (14) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Македонија (8) меѓународни товари за камион од тип   од и до Македонија (6)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET