ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО БУГАРИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   65925


Пронајдени резулати:   65925




Клучни зборови: меѓународен товар од Бугарија, меѓународен товар од Македонија, меѓународен товар од Литванија, меѓународен товар од Германија, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Бугарија, меѓународен товар до Македонија, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар од Източна Европа, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Източна Европа, меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до Европа



За да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО БУГАРИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Бугарија (49765) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Бугарија (12932) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Бугарија (1444) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Бугарија (495) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Бугарија (399) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Бугарија (317) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Бугарија (128) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Бугарија (109) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Бугарија (65) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Бугарија (59) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Бугарија (49) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Бугарија (40) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Бугарија (36) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Бугарија (33) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Бугарија (27) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Бугарија (9) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Бугарија (8) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Бугарија (4) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Бугарија (3) меѓународни товари за камион од тип Short Trailer од и до Бугарија (1)


Меѓународни товари по држави



 




CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.




dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија



Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET