TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ДАНСКА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   4239


Пронајдени резулати:   4239
Клучни зборови: меѓународен товар од Данска, меѓународен товар од Србија, меѓународен товар од Грција, меѓународен товар до Албанија, меѓународен товар до Романија, меѓународен товар до Данска, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Бугарија, меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Източна Европа, меѓународен товар до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ДАНСКА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Данска (2984) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Данска (1025) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Данска (136) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Данска (23) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Данска (15) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Данска (12) меѓународни товари за камион од тип   од и до Данска (12) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Данска (9) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Данска (4) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Данска (4) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Данска (4) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Данска (3) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Данска (3) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Данска (2) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Данска (1) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Данска (1) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Данска (1)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET