ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 702629 BONIK LOGISTIK DOOEL

Број прегледи: 121

BONIK LOGISTIK DOOEL, ID 702629Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија
Адреса: Zhenevska 6/9
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 13 Aug 2023
Телефон : +389-70-65****
Телефон 2: ****
Факс: +389-70-65****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО BONIK LOGISTIK DOOEL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД BONIK LOGISTIK DOOEL


Копнен транспорт

BONIK LOGISTIK DOOEL - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

BONIK LOGISTIK DOOEL - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Boban ********* , manager

Директен телефон: +389-70-65****
GSM: +389-70-65****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Македонски
user photo


BONIK LOGISTIK DOOEL - Клучни зборови: BONIK LOGISTIK DOOEL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 1000 Скопје, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Македонија, транспортни фирми во Skopje, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Македонија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Скопје, , МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET