TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО АЗЕЈБЕРЏАН

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   518


Пронајдени резулати:   518
Клучни зборови: меѓународен товар од Србија, меѓународен товар од Турција, меѓународен товар од Азејберџан, меѓународен товар до Азејберџан, меѓународен товар до Турција, меѓународен товар до Албанија, меѓународен товар од Југозападна Азия, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Југозападна Азия, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар од Азија, меѓународен товар до Азија, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО АЗЕЈБЕРЏАН

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Азејберџан (377) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Азејберџан (99) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Азејберџан (11) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Азејберџан (10) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Азејберџан (6) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Азејберџан (3) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Азејберџан (3) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Азејберџан (2) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Азејберџан (2) меѓународни товари за камион од тип   од и до Азејберџан (1) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Азејберџан (1) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Азејберџан (1) меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Азејберџан (1) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Азејберџан (1)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET