ФИРМИ ПО ДРЖАВИ ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО ПАКИСТАН

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 572 фирми

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Транспорт на градежни материјали , Шпедиторски услуги , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Џорџија Авганистан (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Складишни услуги , Корабен транспорт на контејнери , Шпедиторски услуги , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на стакло , Превоз на неполни товари , Превоз со контејнер , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Шпедиторски услуги , Превоз со контејнер , Воздушен превоз на товари , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.V.R. General Trading LLC , ID 159703

    mr. Artur Margaryan , Mananging Director
Директен телефон: +971-50-453****
GSM: +971-50-453****
Факс: ****
AE - Обединети Арапски Емирати, , Dubai

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Транспорт со камион платформа , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на цели товари , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Џорџија Египет Ерменија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Aaksakal lojistik LTD , ID 104304

    mr. ismail aksakal , şirket sahibi
Директен телефон: +995-592614203, 9053930****
GSM: +90532-5532484, 90532050****
Факс: ****
GE - Џорџија, , tblis

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Царински услуги , Превоз од склад до склад , Транспорт на земјоделски производи , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 55)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABC , ID 193454

    mr. krutik , 66
Директен телефон: ****
GSM: +92-45-54****
Факс: ****
PK - Пакистан, , Karachi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Пакистан
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACROS İNŞAAT , ID 729030

    mrs. ayşe hüyük , owner
Директен телефон: +90-554-698****
GSM: +90-554-698****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Складирање  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACT LOGISTICS AD , ID 111352

    mr. Svetoslav Kazakov , Manager Forwarding & Logistics
Директен телефон: +359-2-807****
GSM: +359-886-81****
Факс: +359-2-807 ****
BG - Бугарија, , Kazichene

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Воздушен превоз на товари , Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 70)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AD CIVILIA PROPERTIES , ID 807644

    mr. Nikolai Ivanov , tyrgovski meniger
Директен телефон: +359-882-79****
GSM: +359-882-79****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги , Куриерски услуги , Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

adam , ID 138621

    mrs. adam , yes
Директен телефон: +381-034-37****
GSM: +381-034-20****
Факс: +381-034-42****
RS - Србија, , Beočin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Џорџија Авганистан (оќе 36)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADLERGROUP LTD , ID 493829

    mr. Stanislav Zaharkevich , spec. po VED
Директен телефон: +375-17-388****
GSM: +375-29-679****
Факс: ****
BY - Белорусија, , Minsk

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со цистерна , Превоз на цели товари , Воздушен превоз на товари , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADNAD-TUR SRL , ID 672636

    mr. Neagu Maxim , Logist
Директен телефон: +373-79-94****
GSM: +373-79-94****
Факс: ****
MD - Молдова, , Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Превоз со камион ладилник , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Џорџија Азејберџан (оќе 36)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AFGANEXPORK , ID 732592

    mr. Pulatov ILyas Yakubovich , direktor
Директен телефон: +380-50-101****
GSM: +380-63-854****
Факс: +380-45-345****
UA - Украина, , Kyiv

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Амалски услуги , Камиони за меѓународни превози , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Џорџија Авганистан (оќе 41)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

AFMB LTB , ID 136580

    mrs. Susanne Becker Biollaz , Niederlassung Schweiz
Директен телефон: +423-373-07****
GSM: +41-763-61****
Факс: +357-255-9****
CY - Кипар, , Limassol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Транспорт со камион платформа , Превоз со приколка со рамно лежиште , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Agrobusines Import LTD , ID 208525

    mr. Emil Dobrev , manager
Директен телефон: +359-89-611****
GSM: +359-89-611****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Пакистан Јордан Австрија Бугарија (оќе 31)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGRORIT DOO , ID 161793

    mr. Dusan Mijatov , Transport Menager
Директен телефон: +381-23-73****
GSM: +381-63-50****
Факс: ****
RS - Србија, , Melenci

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Амалски услуги , Транспорт со камион платформа , Куриерски услуги , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AIMAR DOO , ID 132863

    mr. Slobodan , zastupnik
Директен телефон: +381-21-46****
GSM: +381-60-592****
Факс: ****
RS - Србија, , Petrovaradin

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Пакистан Босна и Херцеговина Србија Чешка
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

AİRPORT , ID 208501

    mr. önder özçelik , müdür
Директен телефон: +90-224-211****
GSM: +90-553-015****
Факс: ****
TR - Турција, , Bursa

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Превоз на цели товари , Корабен транспорт на контејнери , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Азејберџан (оќе 59)
Внатрешни дестинации

(оќе 25)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Airport Uçak Kargo , ID 193496

    mr. Çetin FAKİ , satınalma
Директен телефон: +90-212-356****
GSM: +90-507-996****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз од склад до склад , Превоз со цистерна , Превоз на опасни товари(ADR) , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AK KARAHAN GROUP LOGISTICS LTD ŞTİ. , ID 261257

    mr. MEHMET KARAHAN , MÜDÜR
Директен телефон: +90-535-210-4****
GSM: +90-546-259-0****
Факс: +90-472-312 1****
TR - Турција, , Agri

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Шпедиторски услуги , Камиони за меѓународни превози , Амалски услуги , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Џорџија Авганистан Ирак (оќе 7)
Внатрешни дестинации

(оќе 49)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AK KARAHAN GROUP LOGISTISC LTD ŞTİ , ID 127396

    mr. Mehmet KARAHAN , ŞİRKET SAHİBİ
Директен телефон: +90-535-210****
GSM: +90-546-259-****
Факс: ****
TR - Турција, , Agri

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Царински услуги , Транспорт на градежни материјали , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Џорџија Авганистан Ирак (оќе 7)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş , ID 835545

    mr. ADEM , Lojistik Uzmanı
Директен телефон: +90-532-703****
GSM: +90-532-703****
Факс: ****
TR - Турција, , Yalova

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Шпедиторски услуги , Камиони за меѓународни превози , Корабен транспорт на контејнери , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 74)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Akansel Nakliyat Petrol San.Tic.A.Ş , ID 999368

    mr. T.İlkhan TOKOĞLU , Denetim Müdürü
Директен телефон: +90-324-221****
GSM: +90-506-655****
Факс: +90-324-221****
TR - Турција, , Mersin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Транспорт со камион платформа , Складишни услуги , Пакетирање ...  

Меѓународни дестинации

Пакистан Asia Јемен Авганистан (оќе 30)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 572 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Пакистан, транспортни фирми Јужна Азия, транспортни фирми Азија, Транспорт на градежни материјали - Пакистан, Превоз со кипер - Пакистан, Превоз на текстил - Пакистан, Превоз на цели товари - Пакистан, Складишни услуги - Пакистан, Превоз со камион ладилник - Пакистан, Превоз на опасни товари(ADR) - Пакистан, Камиони за меѓународни превози - Пакистан, Шпедиторски услуги - Пакистан, Царински услуги - Пакистан, Превоз на опасни товари(ADR) -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Царински услуги -, Транспорт на градежни материјали -, Превоз на цели товари -, Шпедиторски услуги -, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Царински услуги - Турција, Транспорт на градежни материјали - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Шпедиторски услуги - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Превоз со камион ладилник - Бугарија, Царински услуги - Бугарија, Транспорт на градежни материјали - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија, Шпедиторски услуги - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET