ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 967645 "EXODUS 2011"

Број прегледи: 88

"EXODUS 2011", ID 967645Град: Chop,
Држава:UA - Украина
Адреса: пер.Пограничный 6а/21
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 02 Sep 2014
Телефон : +380-63-8401****
Телефон 2: +380-66-5349****
Факс: +380-91-9371****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "EXODUS 2011" ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Скандинавски држави

превоз на стоки- Европа - Северна Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија

превоз на стоки- Азија - Източна Азија

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия

превоз на стоки- Азија - Други држави


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "EXODUS 2011" ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "EXODUS 2011"


Копнен транспорт

"EXODUS 2011" - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"EXODUS 2011" - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Сергей ******** , директор

Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
Јазици за контакт: English, Русский
user photo


"EXODUS 2011" - Клучни зборови: "EXODUS 2011", Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Chop, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Украина, транспортни фирми во Chop, транспортни фирми во Украина, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - , УкраинаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Chop
Држава:UA - Украина

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Chop
Држава:UA - Украина

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Svetachevka
Држава:BY - Белорусија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Kretinga
Држава:LT - Литванија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET