ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 104304 AAKSAKAL LOJISTIK LTD

Број прегледи: 12

Aaksakal lojistik LTD, ID 104304Град: tblis,
Држава:GE - Џорџија
Адреса: kocatepe mah.pazar cad. 24.sok.no 3.b.paşa İST.
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 06 Mar 2015
Телефон : +995-599384661-59938****
Телефон 2: +90532-5532484-532553****
Факс: +90-212-640****
WEB сајт: aksakal lojistik

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО AAKSAKAL LOJISTIK LTD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азия

превоз на стоки- Европа - Скандинавски држави

превоз на стоки- Европа - Северна Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија

превоз на стоки- Азија - Източна Азија

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия

превоз на стоки- Азија - Други држави

транспорт- Африка

превоз на стоки- Африка - Северна Африка


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД AAKSAKAL LOJISTIK LTD


Копнен транспорт
Морски транспорт

AAKSAKAL LOJISTIK LTD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

AAKSAKAL LOJISTIK LTD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. ismail ******* , şirket sahibi

Директен телефон: +995-592614203, 9053930****
GSM: +90532-5532484, 90532050****
Факс: ****
Јазици за контакт: Türkçe, Ўзбек
user photo


Aaksakal lojistik LTD - Клучни зборови: Aaksakal lojistik LTD, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в tblis, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Џорџија, транспортни фирми во tblis, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Џорџија, транспортни фирми Кавказ, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - ЏорџијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: TIBLIS,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: РУСТАВИ,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: poti,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Poti,
Држава:GE - Џорџија

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET