ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 115538 A.T. LA ESPADA S.L.

Број прегледи: 24

A.T. La Espada S.L., ID 115538Град: Ceuti,
Држава:ES - Шпанија
Адреса: P.I. Los Torraos-C/ Asturias, 9-b
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 28 Jan 2014
Телефон : +34-968-68****
Телефон 2: ****
Факс: +34-968-69****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО A.T. LA ESPADA S.L. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азия

превоз на стоки- Европа - Скандинавски држави

превоз на стоки- Европа - Северна Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија

превоз на стоки- Азија - Източна Азија

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия

превоз на стоки- Азија - Други држави

транспорт- Африка

превоз на стоки- Африка - Северна Африка


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО A.T. LA ESPADA S.L. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

АВТОПАРК НА A.T. LA ESPADA S.L. (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Сандучар: 50
  • Ладилник: 50
  • Платформа - Flat Rack: 30

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД A.T. LA ESPADA S.L.


Копнен транспорт
Морски транспорт
Воздушен транспорт

A.T. LA ESPADA S.L. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

A.T. LA ESPADA S.L. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Pedro ******** , CEO

Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
Јазици за контакт: English, Русский, Deutsch, Français, Español, Italiano, Українська, Português
user photo


A.T. La Espada S.L. - Клучни зборови: A.T. La Espada S.L., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 30562 Ceuti, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Шпанија, транспортни фирми во Ceuti, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Шпанија, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , ШпанијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Murcia,
Држава:ES - Шпанија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Molina de Segura,
Држава:ES - Шпанија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 30500 Molina de Segura,
Држава:ES - Шпанија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 30870 Mazarrón,
Држава:ES - Шпанија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET