ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 225368 A LOGISTICS LTD

Број прегледи: 10

A LOGISTICS LTD, ID 225368Град: 1680 Sofia,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: УЛ.ИЗТОЧНА ТАНГЕНТА 102,ОФИС ПАРТЕРЕН ЕТАЖ
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 22 Feb 2013
Телефон : 359-2-439****
Телефон 2: 359-2-439****
Факс: 359-2-439****
WEB сајт: www.alogistics.bg

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО A LOGISTICS LTD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Скандинавски држави

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија

превоз на стоки- Азија - Източна Азија

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия

превоз на стоки- Азија - Други држави


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО A LOGISTICS LTD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД A LOGISTICS LTD


Копнен транспорт
Морски транспорт
Воздушен транспорт

A LOGISTICS LTD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

А ЛОГИСТИКС е специализирана фирма за :
Ежеседмичен групажен транспорт от и до Италия, Испания, Португалия, Франция, Белгия, Холандия, Англия, Ирландия. 


Дополнителна информација

Експресни доставки * Консолидиране на малки пратки * Превоз на дрехи на закачалки * Превоз на стоки под температурен режим * Ежеседмичен групажен транспорт 

A LOGISTICS LTD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Natalia ****** , Operator

Директен телефон: +359-2-439****
GSM: +359-888-71****
Факс: 35****
Јазици за контакт: Български, English, Italiano
user photo

mrs. Petya ********* , speditor

Директен телефон: +359-2-439****
GSM: +359-888-73****
Факс: ****
Јазици за контакт: Български, English
user photo

mrs. Veselina ******** , operator

Директен телефон: +359-2-439****
GSM: +359-889-42****
Факс: ****
Јазици за контакт: Български, English
user photo


A LOGISTICS LTD - Клучни зборови: A LOGISTICS LTD, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 1000 Sofia, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Бугарија, транспортни фирми во 1680 София, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 1680 Sofia, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1359 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата:
Град:
Држава: -

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1641 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1574 Sofia,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET