ФИРМИ ПО ДРЖАВИ ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО ПОЛСКА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 12097 фирми

"Bultrans Express" ltd , ID 115517

    mr. Hristo Zapryanov , manager
Директен телефон: +359-893-63****
GSM: +359-893-63****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Plovdiv

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Куриерски услуги , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Полска Австрија Белгија Бугарија (оќе 21)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Day & Night Logistics" Pawel Palacz, Maciej Rozanski , ID 770708

    mr. Maciej Rozanski , Boss
Директен телефон: +48-512184409-51218****
GSM: +48-512184409-51218****
Факс: +48-616785279-51218****
PL - Полска, , Slubice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Шпедиторски услуги , Превоз на текстил , Превоз од склад до склад , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Полска Австрија Белгија Бугарија (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 17)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Царински услуги , Превоз со камион ладилник , Транспорт на градежни материјали , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Полска Asia Џорџија Авганистан (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"IKDOM" LLC , ID 197377

    mr. Daler Muzafarov , Manager
Директен телефон: +992-93-555-0****
GSM: +992-93-555-0****
Факс: ****
TJ - Таџикистан, , 734003

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за внатрешни превози , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на неполни товари , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Полска Asia Џорџија Авганистан (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"KEBA Q" EUGENIUSZ KUPRYJANOW , ID 113273

    mr. KATARZYNA , SPEDYTOR
Директен телефон: 48-85-744-4****
GSM: 48-0-607-930****
Факс: 48-85-744 4****
PL - Полска, , 15-888 BIA Bialystok

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"NINEX- ING"DOO , ID 209318

    mr. Stojilkovic Bratislav , direktor
Директен телефон: +381-16-24****
GSM: +381-69-432****
Факс: ****
RS - Србија, , Leskovac

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Амалски услуги , Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Полска Австрија Албанија Белгија (оќе 19)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (2) Товари (6)

"Transport Union"SRL , ID 161119

    . Leonid , meneger
Директен телефон: 373-68-69****
GSM: 373-68-69****
Факс: ****
MD - Молдова, , 33 Tiraspol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на градежни материјали , Превоз на цели товари , Превоз со камион ладилник , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Полска Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан (оќе 45)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ТЭК"АльфаТранс"ООО , ID 186771

    mrs. Елена , менеджер
Директен телефон: 7-918-661****
GSM: 7-918-661****
Факс: 7-861-279****
RU - Русија, 101- Moscow, 117519

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Колективен превоз , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Полска Русија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

''Janpol'' Małgorzata Piperek , ID 115291

    mr. Burak Belder , Lojistik Sorumlusu
Директен телефон: 48-52-331****
GSM: 48-723-79****
Факс: 48-52-331****
PL - Полска, , 86-122 Bukowiec

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

(Lysenko) , ID 828965

    mr. Лисенко , Директор
Директен телефон: +48-575-30****
GSM: +48-575-30****
Факс: ****
UA - Украина, , Gayvoron

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со контејнер , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Полска Австрија Бугарија Германија (оќе 13)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

*TARGET-TRANS*Sp.zoo , ID 005649

    . MONIKA PNIEWSKA ,
Директен телефон: ****
GSM: 10****
Факс: ****
PL - Полска, , Siedlce

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

,,РосТранс,, , ID 125693

    mr. Диля Творко , владелец
Директен телефон: 48-32-2272****
GSM: 48-32-66351****
Факс: 48-32-272****
PL - Полска, , 41-813 Zabrze

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Полска Азејберџан
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- , ID 000857

    . Dariusz Dziewiecki ,
Директен телефон: +48-32-266****
GSM: ****
Факс: ****
PL - Полска, , Sosnowiec

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

011 NIVA DOO , ID 827212

    mr. Milenovic Goran , menager
Директен телефон: +381-11-355****
GSM: +381-63-24****
Факс: ****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Куриерски услуги  

Меѓународни дестинации

Полска Австрија Албанија Белгија (оќе 20)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

123 , ID 570540

    mr. Sam , manager
Директен телефон: +380-44-456****
GSM: +380-097-987****
Факс: ****
UA - Украина, , Kyiv

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги  

Меѓународни дестинации

Полска Грција Литванија Украина
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

2015 ABAY TRANSPORT , ID 450546

    mr. mustafa abay , MÜDÜR
Директен телефон: +90-530-666****
GSM: +90-534-010****
Факс: +90-534-010****
GE - Џорџија, , BATUMİ

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари  

Меѓународни дестинации

Полска Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 41)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

24 VIP LOGISTICS SERVICES d.o.o , ID 182157

    mr. Leon , Međunarodni transportni agent
Директен телефон: +387-33-75****
GSM: +387-63-99****
Факс: +387-33-75****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на опасни товари(ADR) , Колективен превоз , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Полска Австрија Албанија Белгија (оќе 24)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

24VIP LS , ID 128283

    mr. Leon Kozarić , Međunarodni Transportni Agent
Директен телефон: +387-33-756****
GSM: +387-63-990****
Факс: +387-33- 756****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Складишни услуги , Превоз со контејнер , Колективен превоз , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Полска Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B S.C. , ID 001957

    . Aneta Moczkowska ,
Директен телефон: ****
GSM: 16****
Факс: ****
PL - Полска, , Tychy

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B S.C. MAGDALENA JAWOR-ZAWADZKA, ANETA MOCZKOWSKA , ID 005840

    . RAFAL MOCZKOWSKI ,
Директен телефон: +48-691-473****
GSM: 11****
Факс: ****
PL - Полска, , Tychy

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2K HEDEF NAKLİYAT , ID 699747

    mrs. Ece Ovezova , Менеджер
Директен телефон: +90-533-230-4****
GSM: +90-533-230-4****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на опасни товари(ADR) , Воздушен превоз на товари , Пакетирање , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Полска Џорџија Авганистан Австрија (оќе 19)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2Mr OY , ID 188521

    mr. Raul Rahuoja , manager
Директен телефон: +372-5341-****
GSM: +372-5341-****
Факс: ****
EE - Естонија, , Kilksama

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Превоз со контејнер , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Полска Австрија Естонија Латвија (оќе 7)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3D d.o.o. , ID 668159

    mr. Risto , dispecer
Директен телефон: +387-65-66****
GSM: +387-65-66****
Факс: 381-55-54****
BA - Босна и Херцеговина, , 76316 Bijeljina

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Полска Албанија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 10)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (2) Товари (3)

3D-METAL DOO , ID 112741

    mr. RASKO DRAGOJLOVIC , DIREKTOR
Директен телефон: +381-60-071****
GSM: +381-60-071****
Факс: ****
RS - Србија, , Gornji Milanovac

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Полска Босна и Херцеговина Бугарија Грција (оќе 5)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (1) Товари (113)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Воздушен превоз на товари , Превоз на текстил , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Полска Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 12097 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Полска, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа, Превоз на опасни товари(ADR) - Полска, Превоз на текстил - Полска, Колективен превоз - Полска, Царински услуги - Полска, Превоз на цели товари - Полска, Куриерски услуги - Полска, Амалски услуги - Полска, Превоз на неполни товари - Полска, Камиони за меѓународни превози - Полска, Шпедиторски услуги - Полска, Камиони за меѓународни превози -, Амалски услуги -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Куриерски услуги -, Превоз на неполни товари -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Превоз на текстил -, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Амалски услуги - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија, Куриерски услуги - Бугарија, Превоз на неполни товари - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Турција, Амалски услуги - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Куриерски услуги - Турција, Превоз на неполни товари - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Превоз на текстил - Турција

ФИРМИ ПО РЕГИОНИ

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET