ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ КОЛЕКТИВЕН ПРЕВОЗ - ИРАК

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 935 фирми

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Колективен превоз , Складишни услуги , Складирање , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на цели товари , Транспорт на градежни материјали , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.V.R. General Trading LLC , ID 159703

    mr. Artur Margaryan , Mananging Director
Директен телефон: +971-50-453****
GSM: +971-50-453****
Факс: ****
AE - Обединети Арапски Емирати, , Dubai

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Колективен превоз , Превоз на опасни товари(ADR) , Царински услуги , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Египет Ерменија Индија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AA Lojistik Ulus.Dış Tic.Taş.Hiz.Şti. , ID 106942

    mr. ABDULLAH AKÇAKARA , Şirket Müdürü
Директен телефон: +90-532-212****
GSM: +90-532-212****
Факс: ****
TR - Турција, , 07010 Antalya

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со камион ладилник , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Белгија Белорусија (оќе 27)
Внатрешни дестинации

(оќе 2)
Испрати порака Камиони (0) Товари (4)

aba nakliyat , ID 138603

    mr. mehmet aba , dis ticaret
Директен телефон: 90-0507-601****
GSM: 90-0506-343****
Факс: 90-0342-215****
TR - Турција, , 27000 Gaziantep

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Ирак Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA TRANS TAŞ. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. , ID 131351

    mr. HAMZA DEMİR , OPERASYON YÖNETİCİSİ
Директен телефон: +90-342-323****
GSM: +90-533-767****
Факс: ****
TR - Турција, , Gaziantep

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Џорџија Ирак Казаџстан Кургистан (оќе 5)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABLE FORWARDERS GmbH , ID 111653

    mr. Sergey Melianchuk , Verkaufsleiter
Директен телефон: ****
GSM: +375-29-610****
Факс: ****
BY - Белорусија, , Minsk

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Колективен превоз , Превоз на опасни товари(ADR) , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија Азејберџан Белгија (оќе 33)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABM Transporte u. Logistik GmbH , ID 344044

    mr. Hayati Köseley , Leitung International Verkehr
Директен телефон: +49-6021-420****
GSM: +49-163-756****
Факс: +49-6021-420****
DE - Германија, , Hosbach

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Превоз на текстил , Камиони за внатрешни превози , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан Белгија (оќе 26)
Внатрешни дестинации

(оќе 19)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABONEX, s.r.o. , ID 143948

    mr. Ing. Peter Formela , Business director
Директен телефон: 421-53-417****
GSM: 421-53-417****
Факс: 421-53-417****
SK - Словачка, , 05201 Spišská Nová Ves

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Превоз на текстил , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 57)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на текстил , Складирање , Транспорт на стакло ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACT LOGISTICS AD , ID 111352

    mr. Svetoslav Kazakov , Manager Forwarding & Logistics
Директен телефон: +359-2-807****
GSM: +359-886-81****
Факс: +359-2-807 ****
BG - Бугарија, , Kazichene

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Колективен превоз , Складирање , Транспорт на градежни материјали , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан Џорџија (оќе 70)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AD CIVILIA PROPERTIES , ID 807644

    mr. Nikolai Ivanov , tyrgovski meniger
Директен телефон: +359-882-79****
GSM: +359-882-79****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози , Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADAR OTOMTİV ULUS.TAŞ SAN.İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ , ID 154820

    mr. SERVET KALENDEROGLU , naklıye
Директен телефон: +90-544-538****
GSM: +90-544-339****
Факс: +90-486-518****
TR - Турција, , Sirnak

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз со кипер , Превоз со кипер , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Ирак Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Afm global lojistik dış.tic. Ltd. şti , ID 327124

    mr. mukail taşar , İstanbul ingiltere ingiltere istanbul Bakü
Директен телефон: +90-535-445-5****
GSM: +90-905354455554-90535445****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Шпедиторски услуги , Складишни услуги , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Велика Британија Ирак (оќе 1)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AFMB LTB , ID 136580

    mrs. Susanne Becker Biollaz , Niederlassung Schweiz
Директен телефон: +423-373-07****
GSM: +41-763-61****
Факс: +357-255-9****
CY - Кипар, , Limassol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Корабен транспорт на контејнери , Превоз со кипер , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AFRİKA İTHALAT İHRACAT --TARIK NAYMAN , ID 168344

    mr. TARIK NAYMAN , SAHİBİ
Директен телефон: +90-212-512****
GSM: +90-532-506****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Колективен превоз , Превоз со кипер , Пакетирање , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Авганистан Белгија Бугарија (оќе 8)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Afroditjewel , ID 125148

    mr. Halis , Mudir
Директен телефон: +90-242-715****
GSM: +90-535-361****
Факс: ****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз со кипер , Превоз со кипер , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија Азејберџан Албанија (оќе 43)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGC LOJISTIK LTD ŞTİ , ID 189399

    mr. YAVUZ AĞCI , SAHİBİ
Директен телефон: +995-0090-90532368****
GSM: +995-0090-90532368****
Факс: ****
GE - Џорџија, , 401

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на текстил , Камиони за внатрешни превози , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Азејберџан Бугарија (оќе 15)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ. , ID 556263

    mr. METİN AKDEMİR , Muhasebe Mudur
Директен телефон: +90-542-435****
GSM: +90-542-435****
Факс: 90-342-220****
TR - Турција, , 27100 Gaziantep

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Ирак Казаџстан Кургистан (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (46) Товари (0)

AGRORIT DOO , ID 161793

    mr. Dusan Mijatov , Transport Menager
Директен телефон: +381-23-73****
GSM: +381-63-50****
Факс: ****
RS - Србија, , Melenci

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози , Складишни услуги , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGROTRANSLOGISTIK , ID 113779

    mr. Kolun Andrei , director
Директен телефон: +380-48-705****
GSM: +380-99-110****
Факс: ****
UA - Украина, , Odessa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Белгија Белорусија Босна и Херцеговина (оќе 19)
Внатрешни дестинации

(оќе 55)
Испрати порака Камиони (0) Товари (28)

Ahlat Ayber GRUOP ULUS.TAS. , ID 461183

    mr. GEYLANİ AYBER , DİRECTOR
Директен телефон: +90-5444-30****
GSM: +40-721-06****
Факс: 40-254-28****
RO - Романија, , 337270 Deva

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Шпедиторски услуги , Транспорт со камион платформа , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Бугарија Ерменија (оќе 8)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (1) Товари (19)

ahmet altaş , ID 664271

    mr. ahmet altaş , yönetim kurul baçkanı
Директен телефон: +90-0545-945****
GSM: +90-0545-945****
Факс: ****
TR - Турција, , Adana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Складирање , Шпедиторски услуги , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Јемен Јордан Авганистан (оќе 47)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AI CARGO BG DOO , ID 143221

    mrs. Marina Stoyanova , direktor
Директен телефон: +359-899-43****
GSM: +359-899-43****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Превоз на опасни товари(ADR) , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Јемен Јордан Бугарија Велика Британија (оќе 17)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AİRPORT , ID 208501

    mr. önder özçelik , müdür
Директен телефон: +90-224-211****
GSM: +90-553-015****
Факс: ****
TR - Турција, , Bursa

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Колективен превоз , Складирање , Превоз со кипер , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Азејберџан Албанија (оќе 59)
Внатрешни дестинации

(оќе 25)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 935 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Ирак, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Азија, Превоз со кипер - Ирак, Царински услуги - Ирак, Складишни услуги - Ирак, Транспорт на земјоделски производи - Ирак, Складирање - Ирак, Колективен превоз - Ирак, Шпедиторски услуги - Ирак, Превоз со контејнер - Ирак, Корабен транспорт на контејнери - Ирак, Превоз на текстил - Ирак, Превоз со кипер -, Складишни услуги -, Превоз на текстил -, Складирање -, Корабен транспорт на контејнери -, Царински услуги -, Транспорт на земјоделски производи -, Колективен превоз -, Превоз со кипер - Турција, Складишни услуги - Турција, Превоз на текстил - Турција, Складирање - Турција, Корабен транспорт на контејнери - Турција, Царински услуги - Турција, Транспорт на земјоделски производи - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз со кипер - Бугарија, Складишни услуги - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Складирање - Бугарија, Корабен транспорт на контејнери - Бугарија, Царински услуги - Бугарија, Транспорт на земјоделски производи - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET