ТРГОВСКА ФИРМА / УВОЗНИК, ИЗВОЗНИК, ID 556263 AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ.

Број прегледи: 1

AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ., ID 556263Град: 27100 Gaziantep,
Држава:TR - Турција
Адреса: incilipınar mah.kamil ocak cad.fatih iş merk.kat 5
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Датум на регистрација во системот: 11 Jul 2012
Телефон : 90-342-220****
Телефон 2: ****
Факс: 90-342-220****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ.


Копнен транспорт

AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. METİN ******* , Muhasebe Mudur

Директен телефон: +90-542-435****
GSM: +90-542-435****
Факс: 90-342-220****
Јазици за контакт: Türkçe, Arabic
user photo

mr. METİN ******* , ŞİRKET YETKİLİSİ

Директен телефон: +90-542-435****
GSM: +90-542-435****
Факс: ****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo

mr. YUNUS ******* , ŞİRKET MÜDÜRÜ

Директен телефон: +90-541-322-9****
GSM: +90-541-322-9****
Факс: +90-342-220 6****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo


AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ. - Клучни зборови: AĞDEMİR ULUSLARARASI NAKLİYAT İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ., Трговски фирми Увозници-извозници, Трговски фирми Увозници-извозници в 27000 Gaziantep, Трговски фирми Увозници-извозници в, Трговски фирми Увозници-извозници в Турција, транспортни фирми во 27100 Gaziantep, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ - 27100 Gaziantep, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 027 Gaziantep,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Gaziantep,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 27100 Gaziantep,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Gaziantep,
Држава:TR - ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Sakarya,
Држава:TR - Турција

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET