ФИРМИ ПО ДРЖАВИ ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО АНДОРА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 670 фирми

"Transport Union"SRL , ID 161119

    . Leonid , meneger
Директен телефон: 373-68-69****
GSM: 373-68-69****
Факс: ****
MD - Молдова, , 33 Tiraspol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со контејнер , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Андора Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан (оќе 45)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Воздушен превоз на товари , Складишни услуги , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози , Превоз со контејнер , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Џорџија Австрија (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Превоз на текстил , Транспорт на градежни материјали , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со контејнер , Превоз со камион ладилник , Воздушен превоз на товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Abdullox , ID 124795

    mr. Abdulloh , Sheyx
Директен телефон: +90-0-551211****
GSM: +90-0-551211****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Железнички превоз на товари  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Азејберџан Турција (оќе 2)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABONEX, s.r.o. , ID 143948

    mr. Ing. Peter Formela , Business director
Директен телефон: 421-53-417****
GSM: 421-53-417****
Факс: 421-53-417****
SK - Словачка, , 05201 Spišská Nová Ves

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Транспорт на градежни материјали , Воздушен превоз на товари , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Џорџија Австрија (оќе 57)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Транспорт на стакло , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACROS İNŞAAT , ID 729030

    mrs. ayşe hüyük , owner
Директен телефон: +90-554-698****
GSM: +90-554-698****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Складирање  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACT LOGISTICS AD , ID 111352

    mr. Svetoslav Kazakov , Manager Forwarding & Logistics
Директен телефон: +359-2-807****
GSM: +359-886-81****
Факс: +359-2-807 ****
BG - Бугарија, , Kazichene

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз од склад до склад , Складишни услуги , Корабен транспорт на контејнери , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Андора Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 70)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACTV , ID 370253

    mr. Kamil Pieńkosz , forwarding agent
Директен телефон: +48-22-560-5****
GSM: +48-503-652****
Факс: ****
PL - Полска, , Warsaw

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на текстил , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Азејберџан Алжир (оќе 41)
Внатрешни дестинации

(оќе 82)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AD CIVILIA PROPERTIES , ID 807644

    mr. Nikolai Ivanov , tyrgovski meniger
Директен телефон: +359-882-79****
GSM: +359-882-79****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на текстил , Транспорт со камион платформа , Камиони за внатрешни превози , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Adak bogdana , ID 150975

    mr. Ilea Daniel , cofondator
Директен телефон: +40-740-16****
GSM: +40-745-24****
Факс: ****
RO - Романија, , Cluj-Napoca

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Амалски услуги , Куриерски услуги , Шпедиторски услуги , Превоз на текстил  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Белгија Велика Британија (оќе 21)
Внатрешни дестинации

(оќе 7)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADAL LOGISTIC S. z o.o. , ID 936898

    mr. Roman Wittek , Prezes
Директен телефон: +48-34-314****
GSM: +48-34-60659****
Факс: ****
PL - Полска, , Wroclaw

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на градежни материјали , Превоз на цели товари , Превоз со приколка со рамно лежиште , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Белгија Германија (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADD TRANSPORT SERVICES , ID 281894

    mr. Dumitru Ababei , Transportator
Директен телефон: +31-6-8439****
GSM: +31-6-8439****
Факс: ****
NL - Холандија, , Mijdrecht

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Белгија Германија (оќе 12)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Adif transport , ID 637591

    mr. Adrian , Administrator
Директен телефон: +39-498-64****
GSM: +39-498-64****
Факс: ****
IT - Италија, , Padova

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт со камион платформа , Транспорт на земјоделски производи , Колективен превоз , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Белгија Белорусија (оќе 32)
Внатрешни дестинации

(оќе 90)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADLERGROUP LTD , ID 493829

    mr. Stanislav Zaharkevich , spec. po VED
Директен телефон: +375-17-388****
GSM: +375-29-679****
Факс: ****
BY - Белорусија, , Minsk

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги , Превоз со контејнер , Превоз со цистерна , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADRIA GRUPA d.o.o. , ID 864523

    mr. Dragan Mihaliček , disponent
Директен телефон: +385-1-335****
GSM: +385-98-162****
Факс: +385-1-339****
HR - Хрватска, , Zagreb

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Албанија Белгија (оќе 34)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADRIA Uluslararası Nakliyat A.Ş. , ID 212296

    mr. Engin Kilercik , GM
Директен телефон: +90-212-519****
GSM: +90-533-812****
Факс: +90-212-519****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Албанија Белгија (оќе 21)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AFMB LTB , ID 136580

    mrs. Susanne Becker Biollaz , Niederlassung Schweiz
Директен телефон: +423-373-07****
GSM: +41-763-61****
Факс: +357-255-9****
CY - Кипар, , Limassol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Корабен транспорт на контејнери , Транспорт со камион платформа , Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGENT PLUS DOO , ID 191520

    mrs. Aleksandra Vučković , referent u komercijali
Директен телефон: +381-64-860****
GSM: +381-64-860****
Факс: +381-18-415****
RS - Србија, , 18000 Niš

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Железнички превоз на товари , Корабен транспорт на контејнери , Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Албанија Белгија (оќе 38)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Agrigo Kft , ID 141587

    mr. Fabian Levente , Administration
Директен телефон: +36-29-99****
GSM: +36-20-567****
Факс: +36-29-99****
HU - Унгарија, , Gyal

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Транспорт на земјоделски производи , Складишни услуги  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 30)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGRORIT DOO , ID 145632

    mr. Aleksandar Marjanovic , referent transporta
Директен телефон: +381-23-73****
GSM: +381-63-50****
Факс: ****
RS - Србија, , 23270 Melenci

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Белгија Бугарија (оќе 13)
Внатрешни дестинации

(оќе 17)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGRORIT DOO , ID 161793

    mr. Dusan Mijatov , Transport Menager
Директен телефон: +381-23-73****
GSM: +381-63-50****
Факс: ****
RS - Србија, , Melenci

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со контејнер , Превоз со кипер , Камиони за внатрешни превози , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Андора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGRORIT DOO MELENCI , ID 474807

    mr. Petar , dispečer
Директен телефон: +381-25-46****
GSM: +381-63-52****
Факс: ****
RS - Србија, , Melenci

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на опасни товари(ADR) , Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Андора Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 21)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 670 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Андора, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Камиони за внатрешни превози - Андора, Камиони за меѓународни превози - Андора, Транспорт на градежни материјали - Андора, Превоз со камион ладилник - Андора, Колективен превоз - Андора, Превоз со контејнер - Андора, Транспорт на земјоделски производи - Андора, Превоз на текстил - Андора, Железнички превоз на товари - Андора, Превоз на цели товари - Андора, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Транспорт на земјоделски производи -, Транспорт на градежни материјали -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Камиони за внатрешни превози - Романија, Камиони за меѓународни превози - Романија, Превоз на текстил - Романија, Превоз со камион ладилник - Романија, Транспорт на земјоделски производи - Романија, Транспорт на градежни материјали - Романија, Колективен превоз - Романија, Превоз на цели товари - Романија, Камиони за внатрешни превози - Словачка, Камиони за меѓународни превози - Словачка, Превоз на текстил - Словачка, Превоз со камион ладилник - Словачка, Транспорт на земјоделски производи - Словачка, Транспорт на градежни материјали - Словачка, Колективен превоз - Словачка, Превоз на цели товари - Словачка, Камиони за внатрешни превози - Австрија, Камиони за меѓународни превози - Австрија, Превоз на текстил - Австрија, Превоз со камион ладилник - Австрија, Транспорт на земјоделски производи - Австрија, Транспорт на градежни материјали - Австрија, Колективен превоз - Австрија, Превоз на цели товари - Австрија

ФИРМИ ПО РЕГИОНИ

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET