ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 864523 ADRIA GRUPA D.O.O.

Број прегледи: 36

ADRIA GRUPA d.o.o., ID 864523Град: Zagreb,
Држава:HR - Хрватска
Адреса: Heinzelova 53a
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 19 Sep 2014
Телефон : +385-1-335****
Телефон 2: ****
Факс: +385-1-339****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ADRIA GRUPA D.O.O. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Скандинавски држави

превоз на стоки- Европа - Северна Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ADRIA GRUPA D.O.O. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 
 
 
 
 

АВТОПАРК НА ADRIA GRUPA D.O.O. (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Ладилник: 30

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ADRIA GRUPA D.O.O.


Копнен транспорт

ADRIA GRUPA D.O.O. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

ADRIA GRUPA D.O.O. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Dragan ********* , disponent

Директен телефон: +385-1-335****
GSM: +385-98-162****
Факс: +385-1-339****
Јазици за контакт: English, Hrvatski, Deutsch
user photo

mr. Krešimir ****** , Direktor

Директен телефон: 385-1-335****
GSM: 385-98-30****
Факс: 385-1-339****
Јазици за контакт: English, Hrvatski
user photo


ADRIA GRUPA d.o.o. - Клучни зборови: ADRIA GRUPA d.o.o., Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 10000 Zagreb, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Хрватска, транспортни фирми во Zagreb, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Хрватска, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - Zagreb, , ХрватскаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Zagreb,
Држава:HR - Хрватска

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Zagreb,
Држава:HR - Хрватска

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Zagreb,
Држава:HR - Хрватска

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Zagreb,
Држава:HR - ХрватскаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и ХерцеговинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET