ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 191520 AGENT PLUS DOO

Број прегледи: 20

AGENT PLUS DOO, ID 191520Град: 18000 Niš,
Држава:RS - Србија
Адреса: Obrenovićeva 82/1-6
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 14 Jan 2014
Телефон : +381-64-860****
Телефон 2: +381-18-415****
Факс: +381-18-415****
WEB сајт: www.agentplus.rs

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО AGENT PLUS DOO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Скандинавски држави

превоз на стоки- Европа - Северна Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД AGENT PLUS DOO


Копнен транспорт
Морски транспорт
Железнички транспорт
Воздушен транспорт

AGENT PLUS DOO - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

AGENT PLUS DOO - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Aleksandra ******** , referent u komercijali

Директен телефон: +381-64-860****
GSM: +381-64-860****
Факс: +381-18-415****
Јазици за контакт: English, Српски, Македонски, Bosanski, Hrvatski
user photo


AGENT PLUS DOO - Клучни зборови: AGENT PLUS DOO, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 18000 Niš, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Србија, транспортни фирми во 18000 Niš, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - 18000 Niš, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Niš,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Niš,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Niš,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 18000 Niš,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET