ФИРМИ ПО ДРЖАВИ ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО КАТАР

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 615 фирми

- , ID 117069

    mr. Suleyman colak , yetkili
Директен телефон: +90-537-295****
GSM: +90-537-295****
Факс: ****
TR - Турција, , Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Шпедиторски услуги , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Катар Џорџија Азејберџан Бахрaин (оќе 16)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз од склад до склад , Корабен транспорт на контејнери , Превоз со контејнер , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Куриерски услуги , Транспорт на стакло , Превоз со кипер , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Складишни услуги , Шпедиторски услуги , Транспорт на градежни материјали , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA LOGISTICS , ID 138560

    mr. Bakhtiyar Alizadeh , General manager
Директен телефон: +994-50-210****
GSM: +994-50-210****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на градежни материјали , Корабен транспорт на контејнери , Шпедиторски услуги , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Јемен Јордан (оќе 60)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (2) Товари (9)

ABAYLAR ULUS.TAŞ ve TİC.LTD.ŞTİ. , ID 164606

    mr. Muhittin Dönmez , Yönetici
Директен телефон: +90-326-221****
GSM: +90-506-130****
Факс: 90-326-221****
TR - Турција, , 31000 Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Катар Казаџстан Кургистан Русија (оќе 3)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABLE FORWARDERS GmbH , ID 111653

    mr. Sergey Melianchuk , Verkaufsleiter
Директен телефон: ****
GSM: +375-29-610****
Факс: ****
BY - Белорусија, , Minsk

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги , Превоз со контејнер , Превоз на текстил , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Катар Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 33)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (3)

ABONEX, s.r.o. , ID 143948

    mr. Ing. Peter Formela , Business director
Директен телефон: 421-53-417****
GSM: 421-53-417****
Факс: 421-53-417****
SK - Словачка, , 05201 Spišská Nová Ves

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на текстил , Транспорт на градежни материјали , Превоз на неполни товари , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Џорџија Австрија (оќе 57)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACROS İNŞAAT , ID 729030

    mrs. ayşe hüyük , owner
Директен телефон: +90-554-698****
GSM: +90-554-698****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Складирање  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACT LOGISTICS AD , ID 111352

    mr. Svetoslav Kazakov , Manager Forwarding & Logistics
Директен телефон: +359-2-807****
GSM: +359-886-81****
Факс: +359-2-807 ****
BG - Бугарија, , Kazichene

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Корабен транспорт на контејнери , Царински услуги , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Катар Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 70)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AD CIVILIA PROPERTIES , ID 807644

    mr. Nikolai Ivanov , tyrgovski meniger
Директен телефон: +359-882-79****
GSM: +359-882-79****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Складирање , Превоз со кипер , Превоз на текстил , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Adar Trans Tur. Dış Tic.Ith. Ihr. San ve Tic Ltd.Şti , ID 116568

    mrs. Binnaz KOROGLU , Sirket sahibi
Директен телефон: +90-216-510****
GSM: +90-536-330****
Факс: +90-216-510****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Камиони за меѓународни превози , Превоз на неполни товари , Превоз со кипер , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Катар Јемен Јордан Бахрaин (оќе 6)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADLERGROUP LTD , ID 493829

    mr. Stanislav Zaharkevich , spec. po VED
Директен телефон: +375-17-388****
GSM: +375-29-679****
Факс: ****
BY - Белорусија, , Minsk

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт на стакло , Железнички превоз на товари , Транспорт на градежни материјали , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Admin , ID 285309

    mr. Admin Adminov , manager/owner
Директен телефон: +359-8999-333****
GSM: +359-8999-33****
Факс: 359-02-23423****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Превоз со цистерна , Колективен превоз , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Катар Бугарија Египет Кувајт (оќе 3)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (18)

AFMB LTB , ID 136580

    mrs. Susanne Becker Biollaz , Niederlassung Schweiz
Директен телефон: +423-373-07****
GSM: +41-763-61****
Факс: +357-255-9****
CY - Кипар, , Limassol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGRORIT DOO , ID 161793

    mr. Dusan Mijatov , Transport Menager
Директен телефон: +381-23-73****
GSM: +381-63-50****
Факс: ****
RS - Србија, , Melenci

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Транспорт на стакло , Транспорт со камион платформа , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Agroseedex LTD , ID 923549

    mr. Kovalenko , Manager
Директен телефон: +380-50-492****
GSM: +380-50-492****
Факс: ****
UA - Украина, , Odessa

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Складишни услуги , Царински услуги , Складирање  

Меѓународни дестинации

Катар Белгија Велика Британија Германија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Ahmet Tekgöz , ID 348918

    mr. Ahmet Tekgöz , Kimya Mühendisi
Директен телефон: +90-534-285****
GSM: +90-534-285****
Факс: ****
TR - Турција, , Antakya

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт на земјоделски производи , Царински услуги , Превоз со контејнер , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Катар Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 32)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AI CARGO BG DOO , ID 143221

    mrs. Marina Stoyanova , direktor
Директен телефон: +359-899-43****
GSM: +359-899-43****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт на земјоделски производи , Корабен транспорт на контејнери , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Катар Јемен Јордан Бугарија (оќе 17)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AİRPORT , ID 208501

    mr. önder özçelik , müdür
Директен телефон: +90-224-211****
GSM: +90-553-015****
Факс: ****
TR - Турција, , Bursa

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на неполни товари , Превоз со кипер , Пакетирање , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Катар Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Азејберџан (оќе 59)
Внатрешни дестинации

(оќе 25)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AİRPORT A.Ş , ID 175039

    mr. önder özçelik , müdür
Директен телефон: +90-224-211****
GSM: +90-553-015****
Факс: ****
TR - Турција, , Bursa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Складирање , Транспорт на земјоделски производи , Пакетирање , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Катар Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 62)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Airport Uçak Kargo , ID 193496

    mr. Çetin FAKİ , satınalma
Директен телефон: +90-212-356****
GSM: +90-507-996****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Камиони за внатрешни превози , Транспорт на градежни материјали , Транспорт со камион платформа , Превоз со цистерна ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş , ID 835545

    mr. ADEM , Lojistik Uzmanı
Директен телефон: +90-532-703****
GSM: +90-532-703****
Факс: ****
TR - Турција, , Yalova

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Пакетирање , Складирање , Складишни услуги , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 74)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Akansel Nakliyat Petrol San.Tic.A.Ş , ID 999368

    mr. T.İlkhan TOKOĞLU , Denetim Müdürü
Директен телефон: +90-324-221****
GSM: +90-506-655****
Факс: +90-324-221****
TR - Турција, , Mersin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Транспорт на земјоделски производи , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Катар Asia Јемен Авганистан (оќе 30)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 615 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Катар, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Азија, Превоз со камион ладилник - Катар, Складишни услуги - Катар, Корабен транспорт на контејнери - Катар, Шпедиторски услуги - Катар, Транспорт на земјоделски производи - Катар, Пакетирање - Катар, Складирање - Катар, Превоз на текстил - Катар, Царински услуги - Катар, Превоз со кипер - Катар, Превоз со камион ладилник -, Царински услуги -, Транспорт на земјоделски производи -, Шпедиторски услуги -, Пакетирање -, Превоз со кипер -, Складишни услуги -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник - Турција, Царински услуги - Турција, Транспорт на земјоделски производи - Турција, Шпедиторски услуги - Турција, Пакетирање - Турција, Превоз со кипер - Турција, Складишни услуги - Турција, Превоз на текстил - Турција, Превоз со камион ладилник - Бугарија, Царински услуги - Бугарија, Транспорт на земјоделски производи - Бугарија, Шпедиторски услуги - Бугарија, Пакетирање - Бугарија, Превоз со кипер - Бугарија, Складишни услуги - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија

ФИРМИ ПО РЕГИОНИ

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET