TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ПАКЕТИРАЊЕ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.





Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 1574 фирми

"BG Logic" ЕООD , ID 150278

    mr. Константин Досев , управител
Директен телефон: +359-888-99****
GSM: +359-888-99****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Пакетирање , Воздушен превоз на товари , Превоз на неполни товари , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија Велика Британија Германија (оќе 9)
Внатрешни дестинации





(оќе 19)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"NN-ТRANS" ЕООD , ID 576471

    mr. Никола Николов , шофьор
Директен телефон: +359-877-44****
GSM: +359-877-44****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Vratsa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Велика Британија (оќе 17)
Внатрешни дестинации





(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- , ID 117069

    mr. Suleyman colak , yetkili
Директен телефон: +90-537-295****
GSM: +90-537-295****
Факс: ****
TR - Турција, , Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Царински услуги , Транспорт на земјоделски производи , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Бахрaин Бугарија (оќе 16)
Внатрешни дестинации





(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

123-IMEX , ID 955006

    mr. Reutemann Bernhard , Unternehmer
Директен телефон: +49-8379-211****
GSM: +49-162-897****
Факс: +49-8379-211****
DE - Германија, , Waltenhofen

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Транспорт на стакло , Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Германија Италија Лихтенштајн (оќе 1)
Внатрешни дестинации



Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

12avgust kocani , ID 128896

    mr. djoka , vozac
Директен телефон: +389-70-35****
GSM: +389-70-35****
Факс: ****
MK - Македонија, , Кочани

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање  

Меѓународни дестинации

Македонија Тунис Холандија Шведска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

19. DECEMBAR D.O.O. , ID 127537

    mr. Veljko , direktor
Директен телефон: +381-033-782****
GSM: +381-063-80-17****
Факс: +381-033-78****
RS - Србија, , Prijepolje

Категорија на фирмата: Други
Пакетирање , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Македонија Словенија Србија Турција (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2K HEDEF NAKLİYAT , ID 699747

    mrs. Ece Ovezova , Менеджер
Директен телефон: +90-533-230-4****
GSM: +90-533-230-4****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Пакетирање , Превоз на текстил , Транспорт на стакло , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Авганистан Австрија Азејберџан (оќе 19)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2m tasımacılık , ID 184522

    mr. mehmet , nakliye sorumlusu
Директен телефон: +90-535-395****
GSM: +90-535-395****
Факс: ****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Куриерски услуги , Превоз со камион ладилник , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации





(оќе 7)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

34 GÖRSEL BASIM LTD ŞTİ , ID 561918

    mr. Süleyman yüceal , sahibi
Директен телефон: +90-541-762****
GSM: +90-541-762****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Пакетирање , Воздушен превоз на товари , Превоз со кипер , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Турција Унгарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

8. MART D.O.O , ID 570529

    mr. Radomir Raicevic , Direktor
Директен телефон: +382-68-72****
GSM: +382-69-03****
Факс: +382-30-31****
ME - Црна Гора, , Bar

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Пакетирање , Превоз со цистерна , Колективен превоз , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Белорусија Босна и Херцеговина Италија (оќе 5)
Внатрешни дестинации




Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A LOGISTICS LTD , ID 225368

    mrs. Natalia Yaneva , Operator
Директен телефон: +359-2-439****
GSM: +359-888-71****
Факс: 35****
BG - Бугарија, , 1680 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 48)
Внатрешни дестинации





(оќе 15)
Испрати порака Камиони (16) Товари (2221)

A&G TRANS , ID 533030

    mr. Gedi , MENEJER
Директен телефон: +995-032-221****
GSM: +995-593-97****
Факс: ****
GE - Џорџија, , tbilisi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Воздушен превоз на товари , Корабен транспорт на контејнери , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Белорусија Ерменија (оќе 6)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D. TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 625111

    mr. Florian Gabor , Director General
Директен телефон: +40-729-62****
GSM: +40-729-62****
Факс: +40-259-41****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Пакетирање , Превоз со контејнер , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Австрија Албанија (оќе 46)
Внатрешни дестинации





(оќе 37)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.DRASUTAVICIAUS IMONE EGLIANA , ID 157504

    mrs. Renata Markeviciene , Transport manager
Директен телефон: +370-37-30****
GSM: +370-618-0****
Факс: ****
LT - Литванија, , Kaunas

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Пакетирање , Камиони за меѓународни превози , Шпедиторски услуги , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Германија Естонија (оќе 6)
Внатрешни дестинации





(оќе 12)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.M.G. TRANS-TEAM SRL-D , ID 549994

    mrs. GHERGHEVICI ALINA , ADMINISTRATOR
Директен телефон: +40-767-59****
GSM: +40-767-59****
Факс: ****
RO - Романија, , Badosi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Куриерски услуги , Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Германија (оќе 19)
Внатрешни дестинации





(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.V.R. General Trading LLC , ID 159703

    mr. Artur Margaryan , Mananging Director
Директен телефон: +971-50-453****
GSM: +971-50-453****
Факс: ****
AE - Обединети Арапски Емирати, , Dubai

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Пакетирање , Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Египет Ерменија Индија (оќе 10)
Внатрешни дестинации





(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AAA CHINA LIMITED , ID 161809

    mr. Ivan luo , Freight Manager
Директен телефон: +86-0775-2588****
GSM: +86-0755-2588****
Факс: ****
CN - Кина, , Shenzhen

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Пакетирање , Воздушен превоз на товари , Царински услуги , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Кина
Внатрешни дестинации





(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AB Com Services B.V. , ID 140891

    mr. Voronkin Dmitrii , директор
Директен телефон: +31-10-495****
GSM: +31-64-169****
Факс: ****
NL - Холандија, , Rotterdam

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Складирање , Превоз на неполни товари , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Белгија Белорусија (оќе 27)
Внатрешни дестинации





(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA LOGISTICS , ID 138560

    mr. Bakhtiyar Alizadeh , General manager
Директен телефон: +994-50-210****
GSM: +994-50-210****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Пакетирање , Транспорт на градежни материјали , Превоз на текстил , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Asia Јемен Јордан Џорџија (оќе 60)
Внатрешни дестинации





(оќе 4)
Испрати порака Камиони (3) Товари (1)

ABEDI FRACHT-UND HANDEL GmbH , ID 142241

    mr. Majid Rahimi , Angeschtelte
Директен телефон: +49-40-33****
GSM: 230625343@+49-173-265****
Факс: ****
DE - Германија, , Hamburg

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Пакетирање , Шпедиторски услуги , Превоз со камион ладилник , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Германија Иран
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABI transport , ID 115431

    mr. Hilmi Bozduman , mudur
Директен телефон: +31-06-4343****
GSM: +31-06-4343****
Факс: ****
NL - Холандија, , Oss

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Превоз од склад до склад , Складирање , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Австрија (оќе 42)
Внатрешни дестинации





(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABM Transporte u. Logistik GmbH , ID 344044

    mr. Hayati Köseley , Leitung International Verkehr
Директен телефон: +49-6021-420****
GSM: +49-163-756****
Факс: +49-6021-420****
DE - Германија, , Hosbach

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Пакетирање , Амалски услуги , Куриерски услуги , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан Белгија (оќе 26)
Внатрешни дестинации





(оќе 19)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABS TRANSPORT , ID 972672

    mr. abdullah ermec , yonetici
Директен телефон: +44-07834607****
GSM: +44-208341-****
Факс: ****
GB - Велика Британија, , London

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Пакетирање , Амалски услуги , Превоз на неполни товари , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Белгија Велика Британија Германија Луксембург (оќе 3)
Внатрешни дестинации





(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABS-TRANS , ID 118149

    mr. giorgi gordeladze , director
Директен телефон: +995-95-32****
GSM: +995-95-32****
Факс: ****
GE - Џорџија, , BATUMI

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Воздушен превоз на товари , Складирање , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Азејберџан Ерменија (оќе 5)
Внатрешни дестинации





(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acar nakliyat , ID 204762

    mr. ibrahim acar , yönetici
Директен телефон: +90-543-435-14****
GSM: +90-539-629-0****
Факс: ****
TR - Турција, , Bolu

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Пакетирање , Транспорт на градежни материјали , Превоз со кипер , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации





(оќе 10)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 1574 фирми




Клучни зборови: Куриерски услуги, Превоз со камион ладилник, Превоз од склад до склад, Царински услуги, Камиони за внатрешни превози, Транспорт со камион платформа, Амалски услуги, Превоз на текстил, Колективен превоз, Превоз на опасни товари(ADR), Превоз на цели товари, Складишни услуги, Шпедиторски услуги, Складирање, Камиони за меѓународни превози, Превоз на опасни товари(ADR) -, Складишни услуги -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Складирање -, Амалски услуги -, Превоз со камион ладилник -, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Складишни услуги - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Складирање - Турција, Амалски услуги - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Германија, Складишни услуги - Германија, Камиони за внатрешни превози - Германија, Камиони за меѓународни превози - Германија, Превоз на текстил - Германија, Складирање - Германија, Амалски услуги - Германија, Превоз со камион ладилник - Германија, Превоз на опасни товари(ADR) - Холандија, Складишни услуги - Холандија, Камиони за внатрешни превози - Холандија, Камиони за меѓународни превози - Холандија, Превоз на текстил - Холандија, Складирање - Холандија, Амалски услуги - Холандија, Превоз со камион ладилник - Холандија

 




CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.




dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија



Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET