ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО ФРАНЦИЈА ДРУГИ ФИРМИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 175 фирми

"NINEX- ING"DOO , ID 209318

    mr. Stojilkovic Bratislav , direktor
Директен телефон: +381-16-24****
GSM: +381-69-432****
Факс: ****
RS - Србија, , Leskovac

Категорија на фирмата: Други
Амалски услуги , Превоз со камион ладилник , Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Франција Австрија Албанија Белгија (оќе 19)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (2) Товари (6)

AA Lojistik Ulus.Dış Tic.Taş.Hiz.Şti. , ID 106942

    mr. ABDULLAH AKÇAKARA , Şirket Müdürü
Директен телефон: +90-532-212****
GSM: +90-532-212****
Факс: ****
TR - Турција, , 07010 Antalya

Категорија на фирмата: Други
Превоз на цели товари , Корабен транспорт на контејнери , Превоз со камион ладилник , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Франција Џорџија Азејберџан Белгија (оќе 27)
Внатрешни дестинации

(оќе 2)
Испрати порака Камиони (154) Товари (4615)

ABDTP , ID 205812

    mr. Nikolovski , Odgovoren
Директен телефон: +41-78-919****
GSM: +33-78-321****
Факс: ****
FR - Франција, , Claye-Souilly

Категорија на фирмата: Други
Транспорт на градежни материјали  

Меѓународни дестинации

Франција Албанија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 5)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (1)

Aca Trans Ulus. Nak ve Tic.Ltd.Şti , ID 144608

    mr. Arslan Ulutürk , Yönetici
Директен телефон: +90-212-697****
GSM: +90-533-254****
Факс: 90-212-471****
TR - Турција, , 34000 Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз на неполни товари , Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Франција Бугарија Германија Грција (оќе 3)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (15) Товари (171)

AGENCIJA ZA CISCENJE ZGRADA KOSMAJKO , ID 179322

    mr. Dejan Bogdanovic , direktor
Директен телефон: +381-63-152****
GSM: +381-63-152****
Факс: ****
RS - Србија, , Mladenovac

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Корабен транспорт на контејнери , Воздушен превоз на товари  

Меѓународни дестинации

Франција Австрија Германија Србија (оќе 3)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

Airport Uçak Kargo , ID 193496

    mr. Çetin FAKİ , satınalma
Директен телефон: +90-212-356****
GSM: +90-507-996****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Амалски услуги , Складирање , Воздушен превоз на товари , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Франција Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ALBA-FRESCO , ID 485204

    mr. Arbri F , General Manger
Директен телефон: +355-342-267****
GSM: +355-342-267****
Факс: ****
AL - Албанија, , Fier

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Франција Јордан Албанија Велика Британија (оќе 17)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AP MASTEF , ID 508079

    mr. Mirjana , vlasnik
Директен телефон: +381-13-236****
GSM: +381-63-110****
Факс: 381-13-236****
RS - Србија, , 26000 Pancevo

Категорија на фирмата: Други
Превоз на неполни товари , Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Франција Бугарија Словенија Србија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

APR MV PARTNER + , ID 211545

    mr. Vladislav , direktor
Директен телефон: +381-63-62****
GSM: +381-63-61****
Факс: +381-35-22****
RS - Србија, , 35000 Jagodina

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Франција Босна и Херцеговина Бугарија Германија (оќе 7)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (171) Товари (2)

ARSLANTAŞ ULUS.NAK.OTO GIDA INS. VE TIC. A.S. , ID 210868

    mr. Mustafa Arslantaş , Müdür
Директен телефон: +90-352-321****
GSM: +90-530-175****
Факс: +90-352-321****
TR - Турција, , 38650 Kayseri

Категорија на фирмата: Други
Транспорт со камион платформа , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Франција Asia Џорџија Австрија (оќе 38)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (5) Товари (0)

ARTECH DEVELOPMENT EOOD , ID 413337

    mr. Borisov , Manager
Директен телефон: +359-887-87****
GSM: +359-887-87****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Куриерски услуги , Превоз на цели товари , Железнички превоз на товари , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Франција Андора Белгија Белорусија (оќе 8)
Внатрешни дестинации

(оќе 2)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ARTIBAT83 , ID 212388

    mr. Britischm , gérant
Директен телефон: ****
GSM: +33-77-177****
Факс: ****
FR - Франција, , Toulon

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Франција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AS 24 BULGARIA EOOD , ID 393031

    mr. Nenchev , sales rep
Директен телефон: +359-879-06****
GSM: +359-879-06****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Франција Австрија Белгија Бугарија (оќе 11)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ASES LOJISTIK HIZMETLERI AS. , ID 207734

    mrs. Demet Güler , İthalat Operasyon
Директен телефон: +90-549-345****
GSM: +90-549-345****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Транспорт со камион платформа , Превоз на неполни товари , Превоз со кипер , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Франција Бугарија Данска Естонија (оќе 5)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ASLANLAR LOJİSTİK , ID 858937

    mr. Seval ASLAN , lojistik şefi
Директен телефон: +90-544-749****
GSM: +90-544-749****
Факс: ****
TR - Турција, , Tekirdag

Категорија на фирмата: Други
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер , Шпедиторски услуги , Превоз со контејнер  

Меѓународни дестинации

Франција Јордан Австрија Албанија (оќе 32)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Asociatia Umanitara Betel , ID 896019

    mr. Ghita ACHIM , manager
Директен телефон: +40-735-77****
GSM: +40-735-77****
Факс: ****
RO - Романија, , Hunedoara

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Франција Велика Британија Германија Романија (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ATLAS GRUP BG OOD , ID 131232

    mr. Igor Mitreski , manager
Директен телефон: +389-70-26****
GSM: +359-70-26****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Превоз на цели товари , Превоз со приколка со рамно лежиште , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Франција Џорџија Австрија Албанија (оќе 38)
Внатрешни дестинации

(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AURORA TRANS , ID 162041

    mr. Parim , Duli
Директен телефон: +389-70-44****
GSM: +39-347-941****
Факс: 39-349-517 9****
MK - Македонија, , 1250 Дебар

Категорија на фирмата: Други
Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Франција Австрија Албанија Бугарија (оќе 7)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (27) Товари (32)

Aydemir nak inş taah ltd şti , ID 882181

    mr. hadi aydemir , mudur
Директен телефон: +90-532-641-5****
GSM: +90-532-641-5****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmir

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Франција Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 20)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AYŞE SAYHAN SAYHAN ULUSLARARASI NAKLİYAT VE LOJİSTİK HİZMETLERİ , ID 160086

    mrs. AYŞE SAYHAN , FİRMA SAHİBİ
Директен телефон: +90-232-367****
GSM: +90-554-299****
Факс: +90-232-367****
TR - Турција, , Izmir

Категорија на фирмата: Други
Царински услуги , Колективен превоз , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Франција Asia Џорџија Австрија (оќе 36)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

BATU LOGISTICS , ID 796406

    mr. orhan , tedarik
Директен телефон: +90-212-444****
GSM: 230622001@+90-212-444****
Факс: +90-212-444****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер , Превоз со камион ладилник , Камиони за меѓународни превози , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Франција Австрија Бугарија Велика Британија (оќе 14)
Внатрешни дестинации

(оќе 39)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

BBL TRANSPORT , ID 320868

    mrs. Chuprina , transport manager
Директен телефон: 33-1-7994****
GSM: 33-6-2106****
Факс: 33-1-7994****
FR - Франција, , 77601 MARNE LA VALLEE

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Франција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

BE-DA LOGISTICS , ID 212787

    mr. Besnik Isaki , Owner
Директен телефон: +389-2-613****
GSM: +389-78-26****
Факс: +389-2-613****
MK - Македонија, , 1000 Скопје

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник , Камиони за внатрешни превози , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Франција Австрија Албанија Белгија (оќе 23)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (24) Товари (14269)

BEOCENTAR PLUS DOO , ID 265152

    mr. Vladimir Nikolic , direktor
Директен телефон: +381-11-630****
GSM: +381-60-316****
Факс: +381-11-630****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Други
Амалски услуги  

Меѓународни дестинации

Франција Велика Британија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Bigados nakliyat ve gümrükleme , ID 153469

    mr. ilker NEYİŞ , Şahıs firması sahibi
Директен телефон: +90-531-265****
GSM: +90-551-450****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз на текстил , Транспорт со камион платформа , Царински услуги , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Франција Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 6)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 175 фирми
Клучни зборови: Други фирми в Франција, Други фирми Европска унија(ЕУ), Други фирми Западна Европа, Други фирми Европа, транспортни фирми во Франција, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа, Амалски услуги - Франција, Превоз со камион ладилник - Франција, Корабен транспорт на контејнери - Франција, Превоз на опасни товари(ADR) - Франција, Колективен превоз - Франција, Камиони за внатрешни превози - Франција, Превоз на цели товари - Франција, Камиони за меѓународни превози - Франција, Транспорт на стакло - Франција, Превоз со кипер - Франција, Превоз со кипер -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Амалски услуги -, Превоз со камион ладилник -, Колективен превоз -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Транспорт на стакло -, Превоз со кипер - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Амалски услуги - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Транспорт на стакло - Турција, Превоз со кипер - Србија, Камиони за внатрешни превози - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Амалски услуги - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз на опасни товари(ADR) - Србија, Транспорт на стакло - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET