ДРУГИ, ID 212388 ARTIBAT83

Број прегледи: 1

ARTIBAT83, ID 212388Град: Toulon,
Држава:FR - Франција
Адреса: 76 Avenue Marechal Foch
Категорија на фирмата: Други
Датум на регистрација во системот: 31 Jul 2017
Телефон : +33-77-177****
Телефон 2: +33-077-177****
Факс: +****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ARTIBAT83 ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ARTIBAT83


Копнен транспорт

ARTIBAT83 - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

ARTIBAT83 - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Britischm , gérant

Директен телефон: ****
GSM: +33-77-177****
Факс: ****
Јазици за контакт: English
user photo


ARTIBAT83 - Клучни зборови: ARTIBAT83, Други фирми, Други фирми в 83000 Toulon, Други фирми в, Други фирми в Франција, транспортни фирми во Toulon, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Франција, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа

ДРУГИ ФИРМИ - ФранцијаКатегорија на фирмата: Други
Град: Aubervilliers,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Други
Град: Clermont-Ferrand,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Други
Град: Sequedin,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Други
Град: ,
Држава:FR - Франција

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 ,
Држава:FR - Франција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET