ДРУГИ, ID 209318 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА "NINEX- ING"DOO

"NINEX- ING"DOO, ID 209318Град: Leskovac,
Држава:RS - Србија
Адреса: Miloša Obilića 8
Категорија на фирмата: Други
Датум на регистрација во системот: 22 Nov 2018
Телефон : +381-16-24****
Телефон 2: +381-69-432****
Факс: +381-16-23****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "NINEX- ING"DOO, Други фирми, Други фирми в Leskovac, Други фирми в  , Други фирми в Србија, Други фирми Балкански полуостров, Други фирми Източна Европа, Други фирми држави от поранешна Југославија, Други фирми Јужна Европа, Други фирми Европа, транспортни фирми во Leskovac, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ДРУГИ ФИРМИ - Leskovac, , СрбијаКатегорија на фирмата: Други
Град: Leskovac,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: 16000 Leskovac,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: Leskovac,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: Leskovac,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET