ТРГОВСКА ФИРМА / УВОЗНИК, ИЗВОЗНИК, ID 682682 GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş.

Број прегледи: 167

GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş., ID 682682Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција
Адреса: Atatürk bulvarı Eskişehir karayolu üzeri 4.km MERK
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Датум на регистрација во системот: 30 Oct 2012
Телефон : +90-274-225****
Телефон 2: ****
Факс: +90-274-225****
WEB сајт: www.guralkiremit.com.tr

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş.


Копнен транспорт

GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. METİN ***** , yetkili

Директен телефон: +90-274-225****
GSM: +90-533-419****
Факс: +90-274-225****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo


GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş. - Клучни зборови: GÜRALLAR KİREMİT TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş., Трговски фирми Увозници-извозници, Трговски фирми Увозници-извозници в 43000 Kutahya, Трговски фирми Увозници-извозници в, Трговски фирми Увозници-извозници в Турција, транспортни фирми во 43000 Kutahya, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ - ТурцијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43100 Kutahya,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43100 Kutahya,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 21090
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET