ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 651646 OMSAN LOJISTIK A.Ş.

Број прегледи: 228

Omsan Lojistik A.Ş., ID 651646Град: Ankara,
Држава:TR - Турција
Адреса: eskişehir yolu no:12 söğütözü
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 11 Dec 2013
Телефон : +90-312-292****
Телефон 2: ****
Факс: +90-312-287****
WEB сајт: www.omsan.com.tr

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО OMSAN LOJISTIK A.Ş. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО OMSAN LOJISTIK A.Ş. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД OMSAN LOJISTIK A.Ş.ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД OMSAN LOJISTIK A.Ş.


Копнен транспорт

OMSAN LOJISTIK A.Ş. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

Hergün Ankara - İstanbul 10 teker kamyon çelik kasa boş araç. Ankara da depolama hizmeti . 


Дополнителна информација

 

OMSAN LOJISTIK A.Ş. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Serkan ******** , Satış Uzmanı

Директен телефон: +90-312-292****
GSM: +90-530-171****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Türkçe
user photo


Omsan Lojistik A.Ş. - Клучни зборови: Omsan Lojistik A.Ş., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 06000 Ankara, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Турција, транспортни фирми во Ankara, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Ankara, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06200 Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06980 Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET