ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 992442 NEOMAT SRO

Број прегледи: 42

Neomat SRO, ID 992442Град: 34000 Istanbul,
Држава:TR - Турција
Адреса: Matuskovska cesta 884 Slovakia
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 19 Jun 2015
Телефон : +90-850-466****
Телефон 2: +90-549-660****
Факс: +421-31-782****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО NEOMAT SRO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия


ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД NEOMAT SROАВТОПАРК НА NEOMAT SRO (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Полуприколка со церада: 18

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД NEOMAT SRO


Копнен транспорт

NEOMAT SRO - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

NEOMAT SRO - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Samet ***** , Disponent

Директен телефон: +90-850-466****
GSM: +90-549-660****
Факс: ****
Јазици за контакт: Български, Türkçe, Azərbaycan
mr. Samet *****, Disponent


Neomat SRO - Клучни зборови: Neomat SRO, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 34000 Istanbul, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Турција, транспортни фирми во 34000 Istanbul, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - 34000 Istanbul, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 34755 Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 34960 Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Istanbul,
Држава:TR - ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Sakarya,
Држава:TR - Турција

eraksons lojİstİk ve tİcaret anonİm Şİrketİ logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET