ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 185348 DHL FREIGHT FRANCE

Број прегледи: 70

DHL Freight France, ID 185348Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција
Адреса: 19 boulevard du Courcerin Lognes Pariest -BP 80
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 08 Oct 2013
Телефон : 33-1-6462****
Телефон 2: ****
Факс: 33-1-6462****
WEB сајт: www.dhl.com

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО DHL FREIGHT FRANCE ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО DHL FREIGHT FRANCE ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД DHL FREIGHT FRANCEВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД DHL FREIGHT FRANCE


Копнен транспорт
Морски транспорт
Железнички транспорт
Воздушен транспорт

DHL FREIGHT FRANCE - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

DHL FREIGHT FRANCE - ЛИЦА ЗА КОНТАКТ. Thierry ******* , Trade Lane Manager

Директен телефон: 33-1-6462****
GSM: 33-6-7509****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Français
user photo


DHL Freight France - Клучни зборови: DHL Freight France, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 77185 Lognes, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Франција, транспортни фирми во 77185 Lognes, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Франција, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - ФранцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Moissy-Cramayel,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Paris,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Saint-Junien,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град:
Држава:FR - Франција

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET