ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 121567 GEFCO

Број прегледи: 32

GEFCO, ID 121567Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција
Адреса: Les lilas
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 27 Sep 2013
Телефон : 33-1-4905****
Телефон 2: 33-1-4905****
Факс: 33-1-4905****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО GEFCO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО GEFCO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД GEFCO


Копнен транспорт

GEFCO - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

GEFCO - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Kusnierz , Chargé d'études

Директен телефон: 33-01-4905****
GSM: 33-06-4584****
Факс: 33-01-4905****
Јазици за контакт: English, Polski, Français
user photo


GEFCO - Клучни зборови: GEFCO, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 75001 Paris, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Франција, транспортни фирми во 92400 Paris, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Франција, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - ФранцијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Genlis,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Élancourt,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Bourogne,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Lyon,
Држава:FR - Франција

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET