ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО ТУРЦИЈА ДРУГИ ФИРМИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 1341 фирми

"NINEX- ING"DOO , ID 209318

    mr. Stojilkovic Bratislav , direktor
Директен телефон: +381-16-24****
GSM: +381-69-432****
Факс: ****
RS - Србија, , Leskovac

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник , Превоз со кипер , Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Турција Австрија Албанија Белгија (оќе 19)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

--- , ID 202897

    mr. --- , ---
Директен телефон: +90-000-000****
GSM: +90-000-000****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

---- , ID 143263

    . ,
Директен телефон: ****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција, , 4500 Manisa

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција Азејберџан
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 310833

    mr. EMİR ALBER , YETKİLİ
Директен телефон: +90-533-636****
GSM: +90-533-636****
Факс: +90-533-636****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Турција Австрија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

.... , ID 115934

    mr. jane , rabota
Директен телефон: +389-076-50****
GSM: +389-043-41****
Факс: ****
MK - Македонија, , Кавадарци

Категорија на фирмата: Други
Превоз на текстил , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Турција Ирак Македонија Романија (оќе 4)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

11 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Koop.S.S. , ID 120090

    mr. Eşref Kıncı , sorumlu
Директен телефон: 90-288-615****
GSM: 90-532-432****
Факс: 90-288-615****
TR - Турција, , 39300 Kirklareli

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

19. DECEMBAR D.O.O. , ID 127537

    mr. Veljko , direktor
Директен телефон: +381-033-782****
GSM: +381-063-80-17****
Факс: +381-033-78****
RS - Србија, , Prijepolje

Категорија на фирмата: Други
Пакетирање , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Турција Македонија Словенија Србија (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

1K GLOBAL İÇ VE DIŞ TİCARET - SEVİLAY HIRÇIN , ID 159647

    mr. KADİR HIRÇIN , ŞİRKET MÜDÜRÜ
Директен телефон: +90-216-683****
GSM: +90-541-767****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3 KARE YAPI İNSAAT RESTORASYON MİMARİ PROJE MÜSAVİRLİK TAAHHÜT ARKEOLOJİK KAZI KONSERVASYON TARIM SAN. VE TİC. LTD. STİ. , ID 211408

    mr. TAHİR KUYTUL , ŞANTİYE MUHENDİSİ
Директен телефон: ****
GSM: +90-541-543****
Факс: ****
TR - Турција, , Adana

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

34 GÖRSEL BASIM LTD ŞTİ , ID 561918

    mr. Süleyman yüceal , sahibi
Директен телефон: +90-541-762****
GSM: +90-541-762****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз со приколка со рамно лежиште , Воздушен превоз на товари , Транспорт на земјоделски производи , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Турција Австрија Унгарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3D d.o.o. , ID 668159

    mr. Risto , dispecer
Директен телефон: +387-65-66****
GSM: +387-65-66****
Факс: 381-55-54****
BA - Босна и Херцеговина, , 76316 Bijeljina

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Турција Албанија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 10)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K İNŞ.TAH.REK.DAN.VE DAY.TÜK.MAL.SAN.VE TİC LTD , ID 314674

    mr. ABBAS KARABAŞ , LOJİSTİK GENEL MÜDÜRÜ
Директен телефон: +90-216-663-1****
GSM: +90-507-452-2****
Факс: +90-216-663 1****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер , Превоз со кипер , Амалски услуги , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

58 Yılmazlar Tuz , ID 543390

    mr. Bülent Yılmaz , firma sahibi
Директен телефон: 90-346-223****
GSM: 90-532-474****
Факс: 90-346-224****
TR - Турција, , 58070 Sivas

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

7/24MotoKurye02122848200 , ID 511269

    mr. ÇetinFAKI , Yetkili
Директен телефон: 90-212-284****
GSM: 90-507-996****
Факс: 90-507-996****
TR - Турција, , 34410 Istanbul

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A LTD , ID 767771

    mr. Rahman , müdür
Директен телефон: ****
GSM: +9-0533-217****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

a.D Lojistik , ID 947659

    mr. AD , manager
Директен телефон: 90-284-284****
GSM: 90-507-507****
Факс: 90-212-212****
TR - Турција, , 34030 Istanbul

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AA Lojistik Ulus.Dış Tic.Taş.Hiz.Şti. , ID 106942

    mr. ABDULLAH AKÇAKARA , Şirket Müdürü
Директен телефон: +90-532-212****
GSM: +90-532-212****
Факс: ****
TR - Турција, , 07010 Antalya

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник , Транспорт на стакло , Корабен транспорт на контејнери , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Турција Џорџија Азејберџан Белгија (оќе 27)
Внатрешни дестинации

(оќе 2)
Испрати порака Камиони (0) Товари (4)

aaaaa , ID 436462

    mr. aaaaa aaaaa , müdür
Директен телефон: 90-123-456****
GSM: 90-555-555****
Факс: 90-123-456****
TR - Турција, , 06000 Ankara

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABALI YAPI SAN ve TİC. LTD. ŞTİ. , ID 642682

    mr. Cem Abalı , Danışman
Директен телефон: 90-544-568****
GSM: 90-544-568****
Факс: 90-212-861****
TR - Турција, , 34500 Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

abbasoğlu , ID 167385

    mr. abdulvahap , nakilyatçı
Директен телефон: 90-0542-145****
GSM: 90-544-201****
Факс: 90-324-237****
TR - Турција, , 33000 Mersin

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција Ирак
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABC SHIPPING AGENCY AND FOREST PRODUCT , ID 302283

    mr. Osman Işık , şirket sahibi
Директен телефон: 90-262-331****
GSM: 90-532-441****
Факс: 90-262-331****
TR - Турција, , 41100 Izmit

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

abcd , ID 120854

    mr. sekan çimen , serbest meslek
Директен телефон: 90-111-123****
GSM: 90-533-397****
Факс: 90-533-397****
TR - Турција, , 02100 Istanbul

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABM MERMER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. , ID 200525

    mr. BÜLENT ÖZTÜRK , FİRMA SAHİBİ
Директен телефон: +90-212-872****
GSM: +359-886-19****
Факс: ****
TR - Турција, , 34520 Istanbul

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Турција Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (1)

Aca Trans Ulus. Nak ve Tic.Ltd.Şti , ID 144608

    mr. Arslan Ulutürk , Yönetici
Директен телефон: +90-212-697****
GSM: +90-533-254****
Факс: 90-212-471****
TR - Турција, , 34000 Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз на цели товари , Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Турција Бугарија Германија Грција (оќе 3)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACARLAR , ID 829010

    mr. Ahmet Kaya , Ajanlık
Директен телефон: +90-541-555****
GSM: +90-541-857****
Факс: ****
TR - Турција, , Mardin

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер , Транспорт на земјоделски производи , Амалски услуги , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Турција Ирак Луксембург
Внатрешни дестинации

(оќе 2)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 1341 фирми
Клучни зборови: Други фирми в Турција, Други фирми Балкански полуостров, Други фирми Југозападна Азија, Други фирми Јужна Европа, Други фирми Југозападна Азия, Други фирми Европа, Други фирми Азија, транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија, Превоз на текстил - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз со кипер - Турција, Складирање - Турција, Корабен транспорт на контејнери - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Пакетирање - Турција, Амалски услуги - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Превоз со кипер -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Амалски услуги -, Превоз со камион ладилник -, Колективен превоз -, Превоз на текстил -, Пакетирање -, Превоз со кипер - Србија, Камиони за внатрешни превози - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Амалски услуги - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз на текстил - Србија, Пакетирање - Србија, Превоз со кипер - Македонија, Камиони за внатрешни превози - Македонија, Камиони за меѓународни превози - Македонија, Амалски услуги - Македонија, Превоз со камион ладилник - Македонија, Колективен превоз - Македонија, Превоз на текстил - Македонија, Пакетирање - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET