ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ПРЕВОЗ СО КИПЕР

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 5104 фирми

"IKDOM" LLC , ID 197377

    mr. Daler Muzafarov , Manager
Директен телефон: +992-93-555-0****
GSM: +992-93-555-0****
Факс: ****
TJ - Таџикистан, , 734003

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со кипер , Железнички превоз на товари , Воздушен превоз на товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Азејберџан (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"NINEX- ING"DOO , ID 209318

    mr. Stojilkovic Bratislav , direktor
Директен телефон: +381-16-24****
GSM: +381-69-432****
Факс: ****
RS - Србија, , Leskovac

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер , Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 19)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

--- , ID 259757

    . ,
Директен телефон: ****
GSM: ****
Факс: ****
UA - Украина, Kryvyy Rih

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Турција Украина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 310833

    mr. EMİR ALBER , YETKİLİ
Директен телефон: +90-533-636****
GSM: +90-533-636****
Факс: +90-533-636****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Австрија Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

06 METİN NAKLİYAT LTD.ŞTİ , ID 378969

    mr. HAKAN YÜCEL , LOJİSTİK MÜDÜRÜ
Директен телефон: +90-312-366****
GSM: +90-532-313****
Факс: +90-312-366****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Транспорт на земјоделски производи , Превоз на цели товари , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Авганистан Азејберџан Албанија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

22 SEPTEMBAR DOO , ID 192308

    mr. Branko Jovanovic , Vlasnik
Директен телефон: +381-63-187****
GSM: +381-63-187****
Факс: 381-36-42****
RS - Србија, , 36000 Kraljevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (185)

2B ТRANS ЕООD , ID 131729

    mr. Srdjan Ruzdic , Sopstvenik
Директен телефон: +389-70-32****
GSM: +389-70-32****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Petrich

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Транспорт со камион платформа , Колективен превоз , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Германија (оќе 12)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2K HEDEF NAKLİYAT , ID 699747

    mrs. Ece Ovezova , Менеджер
Директен телефон: +90-533-230-4****
GSM: +90-533-230-4****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со кипер , Складишни услуги , Транспорт на градежни материјали , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Авганистан Австрија Азејберџан (оќе 19)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2m tasımacılık , ID 184522

    mr. mehmet , nakliye sorumlusu
Директен телефон: +90-535-395****
GSM: +90-535-395****
Факс: ****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Превоз со контејнер , Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

(оќе 7)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2M NAKLİYAT IŞILTAN BURAK SOLMAZ , ID 145140

    mr. Bilgin solmaz , yönetici
Директен телефон: +90-530-371****
GSM: +90-530-371****
Факс: ****
TR - Турција, , Nevsehir

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

34 GÖRSEL BASIM LTD ŞTİ , ID 561918

    mr. Süleyman yüceal , sahibi
Директен телефон: +90-541-762****
GSM: +90-541-762****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер , Царински услуги , Корабен транспорт на контејнери , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Турција Унгарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3k Hazırpencere - Mehmet Kosan (Sahis Firmasi) , ID 425590

    mr. mehmet koşan , Firma Sahibi
Директен телефон: +90-552-216****
GSM: +90-537-216****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Ирак Иран Турција
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K İNŞ.TAH.REK.DAN.VE DAY.TÜK.MAL.SAN.VE TİC LTD , ID 314674

    mr. ABBAS KARABAŞ , LOJİSTİK GENEL MÜDÜRÜ
Директен телефон: +90-216-663-1****
GSM: +90-507-452-2****
Факс: +90-216-663 1****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер , Амалски услуги , Складишни услуги , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Превоз од склад до склад , Транспорт на земјоделски производи , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3UUU SAN.TİC.LTD.ŞTİ , ID 518016

    mr. Uysal , Müdür
Директен телефон: +90-212-653****
GSM: +90-539-844****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Ирак Иран Италија Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4 MA d.o.o. , ID 736360

    mr. Muhamed-Aida , Direktor
Директен телефон: +387-35-66****
GSM: +387-63-23****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , 75246 Celic

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Складишни услуги , Превоз со кипер , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Македонија Србија Турција (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4.nolu.ss.taş.nak.kamyon ve kamyonetcıler .koop başiskele kocalei , ID 523920

    mr. fatih tosun , şöför
Директен телефон: +90-262-349****
GSM: +90-539-446****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmit

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Царински услуги , Амалски услуги , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

(оќе 75)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4K Tehnica do. , ID 196819

    mrs. magda ionescu , dispecer
Директен телефон: +43-0040-021321****
GSM: +43-0040-073184****
Факс: ****
AT - Австрија, , Wies

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Корабен транспорт на контејнери  

Меѓународни дестинации

Австрија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

53 KALKAVAN ULUSLARARSI NAK. , ID 643793

    mr. recep , yetkili
Директен телефон: +90-532-0532057****
GSM: +90-532-057****
Факс: +90-532-057****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Казаџстан Кургистан (оќе 2)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

8. MART D.O.O , ID 570529

    mr. Radomir Raicevic , Direktor
Директен телефон: +382-68-72****
GSM: +382-69-03****
Факс: +382-30-31****
ME - Црна Гора, , Bar

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со кипер , Камиони за меѓународни превози , Транспорт на земјоделски производи , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Белорусија Босна и Херцеговина Италија (оќе 5)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A EKİNCİLER , ID 105206

    mr. ABDULLAH EKİNCİLER , NAK
Директен телефон: +90-532-780****
GSM: +90-544-342****
Факс: ****
TR - Турција, , Kilis

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Транспорт на земјоделски производи , Железнички превоз на товари , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јордан Џорџија Авганистан (оќе 14)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A KARAOĞLAN GÜMRÜKLEME VE LOJİSTİK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ , ID 681772

    mr. ugur karaoglan , yönetici
Директен телефон: +90-216-469****
GSM: +90-533-291****
Факс: +90-216-469****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Јемен Јордан Џорџија Авганистан (оќе 10)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A naar B Transport , ID 209695

    mr. M karabulut , Eigenaar
Директен телефон: +31-30-259****
GSM: +31-6-8357****
Факс: +31-84-003****
NL - Холандија, , Utrecht

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Превоз на цели товари , Превоз со камион ладилник , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Белгија Белорусија Бугарија Велика Британија (оќе 17)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз на текстил , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Австрија Андора (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-CONI ALEKSANDAR DOOEL , ID 449645

    mr. Maja Conik , asistent
Директен телефон: +389-2-3217****
GSM: +389-70-27****
Факс: ****
MK - Македонија, , Скопје

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз со кипер , Превоз со кипер , Превоз на текстил , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Бугарија Германија Грција (оќе 8)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 5104 фирми
Клучни зборови: Воздушен превоз на товари, Колективен превоз, Складирање, Превоз со кипер, Превоз на неполни товари, Превоз со камион ладилник, Складишни услуги, Транспорт на земјоделски производи, Превоз на опасни товари(ADR), Камиони за внатрешни превози, Корабен транспорт на контејнери, Царински услуги, Камиони за меѓународни превози, Амалски услуги, Железнички превоз на товари, Превоз со кипер -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз со камион ладилник -, Корабен транспорт на контејнери -, Царински услуги -, Превоз на неполни товари -, Превоз со кипер - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Корабен транспорт на контејнери - Турција, Царински услуги - Турција, Превоз на неполни товари - Турција, Превоз со кипер - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз со камион ладилник - Бугарија, Корабен транспорт на контејнери - Бугарија, Царински услуги - Бугарија, Превоз на неполни товари - Бугарија, Превоз со кипер - Србија, Превоз на опасни товари(ADR) - Србија, Камиони за внатрешни превози - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Корабен транспорт на контејнери - Србија, Царински услуги - Србија, Превоз на неполни товари - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET