ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 1806 фирми

"BG Logic" ЕООD , ID 150278

    mr. Константин Досев , управител
Директен телефон: +359-888-99****
GSM: +359-888-99****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Куриерски услуги , Превоз на опасни товари(ADR) , Амалски услуги , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија Велика Британија Германија (оќе 9)
Внатрешни дестинации

(оќе 19)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Bultrans Express" ltd , ID 115517

    mr. Hristo Zapryanov , manager
Директен телефон: +359-893-63****
GSM: +359-893-63****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Plovdiv

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Амалски услуги , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Велика Британија (оќе 21)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Day & Night Logistics" Pawel Palacz, Maciej Rozanski , ID 770708

    mr. Maciej Rozanski , Boss
Директен телефон: +48-512184409-51218****
GSM: +48-512184409-51218****
Факс: +48-616785279-51218****
PL - Полска, , Slubice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на текстил , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Велика Британија (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 17)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Бачо Киро Маже" ООД , ID 901645

    mrs. Бача Кирова , Шеф
Директен телефон: +359-888-66****
GSM: +359-878-55****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Omurtag

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги  

Меѓународни дестинации

Бугарија Обединети Арапски Емирати
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

011 NIVA DOO , ID 827212

    mr. Milenovic Goran , menager
Директен телефон: +381-11-355****
GSM: +381-63-24****
Факс: ****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 20)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

123 , ID 570540

    mr. Sam , manager
Директен телефон: +380-44-456****
GSM: +380-097-987****
Факс: ****
UA - Украина, , Kyiv

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги  

Меѓународни дестинации

Грција Литванија Полска Украина
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

123-IMEX , ID 955006

    mr. Reutemann Bernhard , Unternehmer
Директен телефон: +49-8379-211****
GSM: +49-162-897****
Факс: +49-8379-211****
DE - Германија, , Waltenhofen

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Амалски услуги , Транспорт на стакло , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Германија Италија Лихтенштајн (оќе 1)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B LOGISTICS d.o.o. , ID 527725

    mr. Nikola Stanojević , disponent
Директен телефон: +381-60-606****
GSM: +381-60-606****
Факс: ****
RS - Србија, , Novi Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Куриерски услуги , Колективен превоз , Превоз на опасни товари(ADR) , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Италија Србија
Внатрешни дестинации

(оќе 14)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2m tasımacılık , ID 184522

    mr. mehmet , nakliye sorumlusu
Директен телефон: +90-535-395****
GSM: +90-535-395****
Факс: ****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз на цели товари , Превоз со кипер , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

(оќе 7)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4-WHEELS Mateusz Ziomek , ID 200938

    mr. Mateusz Ziomek , Director
Директен телефон: +48-501-79****
GSM: +48-501501-79****
Факс: +48-22-851****
PL - Полска, , Warsaw

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз од склад до склад , Воздушен превоз на товари , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации

(оќе 82)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Куриерски услуги , Камиони за внатрешни превози , Превоз со контејнер , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Австрија Андора (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&I LOGISTIK s.r.o. , ID 135271

    mr. Ondrej Varga , Dispo fur MKD
Директен телефон: +421-918-52****
GSM: +421-918-52****
Факс: ****
SK - Словачка, , Trnava

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Куриерски услуги , Шпедиторски услуги , Амалски услуги  

Меѓународни дестинации

Словачка
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Куриерски услуги , Превоз на цели товари , Царински услуги , Транспорт на стакло ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.M.G. TRANS-TEAM SRL-D , ID 549994

    mrs. GHERGHEVICI ALINA , ADMINISTRATOR
Директен телефон: +40-767-59****
GSM: +40-767-59****
Факс: ****
RO - Романија, , Badosi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз на неполни товари , Колективен превоз , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Германија (оќе 19)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A3-LOGISTICS DOO , ID 135819

    mrs. Almina Sućeska , dir
Директен телефон: +387-33-976****
GSM: +387-61-66-8****
Факс: +387-33-976****
BA - Босна и Херцеговина, , 71000 Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Куриерски услуги , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA LOGISTICS , ID 138560

    mr. Bakhtiyar Alizadeh , General manager
Директен телефон: +994-50-210****
GSM: +994-50-210****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Куриерски услуги , Колективен превоз , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Јемен Јордан Џорџија (оќе 60)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (2) Товари (9)

ABC JUKAN d.o.o. , ID 943749

    mr. Nedim Aljić , dispečer
Директен телефон: +387-35-71****
GSM: +387-61-94****
Факс: +387-35-71****
BA - Босна и Херцеговина, , Gracanica

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Камиони за внатрешни превози , Превоз на цели товари , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Босна и Херцеговина Германија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABC SPORTING d.o.o. , ID 162910

    mr. Danel Kuprešak , Direktor
Директен телефон: +387-65-69****
GSM: +387-65-69****
Факс: +387-51-30****
BA - Босна и Херцеговина, , Banja Luka

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Куриерски услуги , Царински услуги , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Asia Австрија Албанија Белгија (оќе 30)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (1)

ABI transport , ID 115431

    mr. Hilmi Bozduman , mudur
Директен телефон: +31-06-4343****
GSM: +31-06-4343****
Факс: ****
NL - Холандија, , Oss

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз со камион ладилник , Превоз со кипер , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Австрија (оќе 42)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABM Transporte u. Logistik GmbH , ID 344044

    mr. Hayati Köseley , Leitung International Verkehr
Директен телефон: +49-6021-420****
GSM: +49-163-756****
Факс: +49-6021-420****
DE - Германија, , Hosbach

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Куриерски услуги , Превоз со контејнер , Превоз на текстил , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан Белгија (оќе 26)
Внатрешни дестинации

(оќе 19)
Испрати порака Камиони (7) Товари (1)

ABS TRANSPORT , ID 972672

    mr. abdullah ermec , yonetici
Директен телефон: +44-07834607****
GSM: +44-208341-****
Факс: ****
GB - Велика Британија, , London

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Куриерски услуги , Превоз на неполни товари , Пакетирање , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Белгија Велика Британија Германија Луксембург (оќе 3)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABS-TRANS , ID 118149

    mr. giorgi gordeladze , director
Директен телефон: +995-95-32****
GSM: +995-95-32****
Факс: ****
GE - Џорџија, , BATUMI

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Азејберџан Ерменија (оќе 5)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AC-DC ENERGY , ID 108498

    mr. Frederick Driesse , owner
Директен телефон: +32-495-52****
GSM: +32-495-52****
Факс: ****
BE - Белгија, , Lichtervelde

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Куриерски услуги , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Белгија Белорусија Германија Естонија (оќе 11)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз на текстил , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Across Trade s.r.o. , ID 202709

    mr. Marcel Polák , špeditér
Директен телефон: +421-692-03****
GSM: +421-911-41****
Факс: +421-692-00****
SK - Словачка, , Bratislava

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Куриерски услуги , Превоз на текстил , Превоз на цели товари , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Белгија Бугарија Германија Естонија (оќе 13)
Внатрешни дестинации

(оќе 14)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 1806 фирми
Клучни зборови: Шпедиторски услуги, Складирање, Царински услуги, Куриерски услуги, Камиони за меѓународни превози, Колективен превоз, Превоз од склад до склад, Превоз со камион ладилник, Складишни услуги, Транспорт со камион платформа, Камиони за внатрешни превози, Превоз на текстил, Превоз на опасни товари(ADR), Превоз на цели товари, Амалски услуги, Превоз на опасни товари(ADR) -, Складишни услуги -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Складирање -, Амалски услуги -, Превоз со камион ладилник -, Превоз на опасни товари(ADR) - Германија, Складишни услуги - Германија, Камиони за внатрешни превози - Германија, Камиони за меѓународни превози - Германија, Превоз на текстил - Германија, Складирање - Германија, Амалски услуги - Германија, Превоз со камион ладилник - Германија, Превоз на опасни товари(ADR) - Полска, Складишни услуги - Полска, Камиони за внатрешни превози - Полска, Камиони за меѓународни превози - Полска, Превоз на текстил - Полска, Складирање - Полска, Амалски услуги - Полска, Превоз со камион ладилник - Полска, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Складишни услуги - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Складирање - Бугарија, Амалски услуги - Бугарија, Превоз со камион ладилник - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET