ТРГОВСКА ФИРМА / УВОЗНИК, ИЗВОЗНИК, ID 128691 ITN GROUP

Број прегледи: 42

ITN GROUP, ID 128691Град: Beograd,
Држава:RS - Србија
Адреса: Autoput za Novi Sad 96
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Датум на регистрација во системот: 19 Dec 2019
Телефон : +381-62-21****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт: www.itn.rs
itn group itn group

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ITN GROUP ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ITN GROUP


Копнен транспорт

ITN GROUP - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

ITN GROUP - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Ivana ******** , Menadzer za nabavku roba i usluga

Директен телефон: +381-11-441****
GSM: +381-62-21****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски
user photo


ITN GROUP - Клучни зборови: ITN GROUP, Трговски фирми Увозници-извозници, Трговски фирми Увозници-извозници в 11000 Beograd, Трговски фирми Увозници-извозници в, Трговски фирми Увозници-извозници в Србија, транспортни фирми во Belgrade, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ - Beograd, , СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 11000 Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET