ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 863181 PR AMEKS

Број прегледи: 47

PR AMEKS, ID 863181Град: Užice,
Држава:RS - Србија
Адреса: Toplicka 11a
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 20 Jun 2016
Телефон : +381-64-838****
Телефон 2: ****
Факс: +381-31-352****
WEB сајт:
pr ameks pr ameks

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО PR AMEKS ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД PR AMEKS


Копнен транспорт

PR AMEKS - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

PR AMEKS - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Ivan ****** , Vlasnik

Директен телефон: ****
GSM: +381-64-838****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски
user photo


PR AMEKS - Клучни зборови: PR AMEKS, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 31000 Užice, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Užice, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Užice, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 31000 Užice,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 310003 Užice,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET