ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 109126 CUNE TRADE DOO

Број прегледи: 93

CUNE TRADE DOO, ID 109126Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија
Адреса: PARTIZANSKA 16
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 11 Jan 2016
Телефон : +381-032-66****
Телефон 2: ****
Факс: +381-032-66****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО CUNE TRADE DOO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО CUNE TRADE DOO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД CUNE TRADE DOOАВТОПАРК НА CUNE TRADE DOO (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Тандем: 2

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД CUNE TRADE DOO


Копнен транспорт

CUNE TRADE DOO - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

2 zaposlena, osnovan 15.03.2005 godine, prevoz robe u drumskom saobracaju 


Дополнителна информација

 

CUNE TRADE DOO - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. MILAN ********** , zamenik direktora

Директен телефон: +381-063-801****
GSM: +381-063-801****
Факс: +381-032-66****
Јазици за контакт: Српски
user photo


CUNE TRADE DOO - Клучни зборови: CUNE TRADE DOO, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 32250 Ivanjica, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Ivanjica, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Ivanjica, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET