ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 528649 KALAJ-TRANS

Број прегледи: 31

KALAJ-TRANS, ID 528649Град: Perlez,
Држава:RS - Србија
Адреса: Dositeja Obradovica 16
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 14 Jan 2017
Телефон : +381-62-108****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО KALAJ-TRANS ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД KALAJ-TRANS


Копнен транспорт

KALAJ-TRANS - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

KALAJ-TRANS - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Sinisa ********** , Direktor

Директен телефон: +381-6210-8****
GSM: +381-62-108****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски, Македонски, Bosanski, Hrvatski
user photo


KALAJ-TRANS - Клучни зборови: KALAJ-TRANS, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 23260 Perlez, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Perlez, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 23260 Perlez,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Perlez,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Novi Kneževac,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Banatsko Višnjićevo,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET