ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 816804 RADIŠA POPOVIĆ ATPR

Број прегледи: 5

RADIŠA POPOVIĆ ATPR, ID 816804Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија
Адреса: RADALJEVO BB
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 04 Jan 2017
Телефон : +381-64-45****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО RADIŠA POPOVIĆ ATPR ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД RADIŠA POPOVIĆ ATPR


Копнен транспорт

RADIŠA POPOVIĆ ATPR - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

RADIŠA POPOVIĆ ATPR - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. RADIŠA ******* , VLASNIK

Директен телефон: ****
GSM: +381-64-45****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски
user photo


RADIŠA POPOVIĆ ATPR - Клучни зборови: RADIŠA POPOVIĆ ATPR, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 32250 Ivanjica, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Ivanjica, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Ivanjica, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET