ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 617311 NELA TRANS

Број прегледи: 164

NELA TRANS, ID 617311Град: Boljevac,
Држава:RS - Србија
Адреса: Selo Podgorac
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 18 Dec 2017
Телефон : +381-60-604****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО NELA TRANS ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД NELA TRANS


Копнен транспорт

NELA TRANS - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

NELA TRANS - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Manuela ******** , Direktor

Директен телефон: +381-30-46****
GSM: +381-60-607****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски
user photo


NELA TRANS - Клучни зборови: NELA TRANS, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 19370 Boljevac, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Boljevac, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Boljevac,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Boljevac,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Boljevac,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Bor,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET