ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 377950 BROOKMANLOGISTICS

Број прегледи: 0

BROOKMANLOGISTICS, ID 377950Град: Utrecht,
Држава:NL - Холандија
Адреса: halenlaan 25
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 28 Nov 2017
Телефон : +31-030-5346****
Телефон 2: ****
Факс: +****
WEB сајт: https://www.broekmanlogistics.com/global/home

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО BROOKMANLOGISTICS ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД BROOKMANLOGISTICS


Копнен транспорт

BROOKMANLOGISTICS - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

BROOKMANLOGISTICS - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Brook , President

Директен телефон: +31-3-1924****
GSM: +31-6-5566****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Nederlands
user photo


BROOKMANLOGISTICS - Клучни зборови: BROOKMANLOGISTICS, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Utrecht, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Холандија, транспортни фирми во Utrecht, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Холандија, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , ХоландијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Utrecht,
Држава:NL - Холандија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Utrecht,
Држава:NL - Холандија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Utrecht,
Држава:NL - Холандија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 3088 gc Rotterdam,
Држава:NL - ХоландијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET