ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 696127 ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş.

Број прегледи: 69

ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş., ID 696127



Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција
Адреса: Nakliyeciler Sitesi 66. Sok. D Blok No:11 D:3
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 25 Sep 2012
Телефон : 90-312-278****
Телефон 2: ****
Факс: 90-312-278****
WEB сајт:
ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş.

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş.


Копнен транспорт

ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ



За компанијата

 


Дополнителна информација

 

ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТ



mr. Seyfettin ******** , Yetkili

Директен телефон: 90-312-278****
GSM: 90-533-484****
Факс: 90-312-278****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo


ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş. - Клучни зборови: ANKARA HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZ. VE TİC. A.Ş., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 06000 Ankara, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Турција, транспортни фирми во 06000 Ankara, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 06000 Ankara, , Турција



Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06980 Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

 




CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.




dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија



Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET