ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 342853 GEFCO BULGARIA LTD.

Број прегледи: 172

GEFCO Bulgaria Ltd., ID 342853Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: , 5 “Lachezar Stanchev” Str., Sopharma Business Towers Complex, Building B, fl. 15
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 10 Sep 2013
Телефон : +359-2-902****
Телефон 2: +359-882-01****
Факс: +359-2-969****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО GEFCO BULGARIA LTD. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО GEFCO BULGARIA LTD. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД GEFCO BULGARIA LTD.


Копнен транспорт

GEFCO BULGARIA LTD. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

GEFCO BULGARIA LTD. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. . , .

Директен телефон: 1****
GSM: +359****
Факс: 1****
Јазици за контакт: Български, English, Македонски, Hrvatski, Deutsch, Italiano, Slovenščina / Slovenian
user photo


GEFCO Bulgaria Ltd. - Клучни зборови: GEFCO Bulgaria Ltd., Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 1000 Sofia, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Бугарија, транспортни фирми во 1407 София, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - 1407 Sofia, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1618 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1618 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1000 Sofia,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET