TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 331448 MODAL M

Број прегледи: 0

MODAL M, ID 331448Град: Carnetin,
Држава:FR - Франција
Адреса: 26 rue paul hanri spaak
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 03 Sep 2021
Телефон : +33-1-6037****
Телефон 2: ****
Факс: +****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО MODAL M ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД MODAL M


Копнен транспорт

MODAL M - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

MODAL M - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Fatima ******* , Director

Директен телефон: +33-1-6037****
GSM: +33-7-7280****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Français
user photo


MODAL M - Клучни зборови: MODAL M, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 77400 Carnetin, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Франција, транспортни фирми во Carnetin, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Франција, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - ФранцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Moissy-Cramayel,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Lesigny,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град:
Држава:FR - Франција

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET