TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 850123 EVROTRANS OOD

Број прегледи: 38

EVROTRANS OOD, ID 850123Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: jk.Drujba,3,bl.30,vh.A
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 08 Feb 2018
Телефон : +359-88-779****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО EVROTRANS OOD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД EVROTRANS OOD


Копнен транспорт

EVROTRANS OOD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

EVROTRANS OOD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Georgi ********** , Manager

Директен телефон: +359-88-779****
GSM: +359-88-779****
Факс: ****
Јазици за контакт: Български, Română, Русский, Español
user photo


EVROTRANS OOD - Клучни зборови: EVROTRANS OOD, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 6437 Dobrich, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Бугарија, транспортни фирми во Добрич, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Dobrich, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 9300 Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 9300 Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET